Uitbesteden van jouw IT

Wel de lusten, niet de lasten

Altijd kennis en kunde bij de hand

ICT uitbesteden aan CoDesk is strategische keuze.  Want jij wil verder met jouw business, maar ICT wordt wel steeds belangrijker én complexer.

ICT ondersteuning naar behoefte

Met CoDesk heb je een partner naast je staan die zowel kan meedenken als kan uitvoeren. Jij bepaalt wat en waneer, de rest doet CoDesk

CoDesk Brains

Waarom ICT uitbesteden slim(mer) is

Het uitbesteden van jouw ICT heeft verschillende en duidelijke voordelen. Zeker als jouw bedrijf niet zo groot is dat een eigen ICT afdeling loont. En nog nog meer als je nu al geen full time systeembeheerder hebt.

ICT uitbesteding

Uitbesteden als kostenbesparing

Het uitbesteden van ICT kan kostenbesparend. Je hoeft geen investeringen te doen in hardware, software, personeel en training. Dat brengt doorgaans hoge initiële kosten met zich mee. In plaats daarvan betaal je meestal een periodieke vergoeding aan de ICT partner die dat allemaal voor je regelt.

Toegang tot expertise en ervaring

Met een goede ICT partner als CoDesk heb je toegang tot gespecialiseerde kennis en ervaring op het gebied van ICT.  Alsof je zelf een team hebt van experts die up-to-date zijn met de laatste technologische ontwikkelingen en best practices.

Meer focus op jouw kernactiviteiten

Door het uitbesteden van niet-kernactiviteiten zoals ICT, kun je je richten op je kernactiviteiten en strategische doelen. Het stelt je in staat om je energie, tijd en middelen te concentreren op zaken die direct bijdragen aan de groei en efficiëntie van jouw organisatie.

Schaalbaarheid en flexibiliteit in ICT capaciteit en opties

Een extern IT-bedrijf kan snel inspelen op veranderende behoeften binnen jouw organisatie, zoals groei of krimp van het bedrijf. Ze kunnen gemakkelijker opschalen of afschalen op basis van jouw eisen, wat moeilijker kan zijn met een interne ICT afdeling. 

CoDesk is ISO 27001 gecertificeerd

Risico’s identificeren en beheersen

Als IT dienstverlener is CoDesk dagelijks bezig met beveiligingsrisico’s, nalevingskwesties en technologische veranderingen. Met die expertise is het makkelijker om deze risico’s te beheren en te minimaliseren. CoDesk heeft bijvoorbeeld zelf een ISO 27001-certficering en alle diensten zijn zo gemaakt dat jij dat weer voor jouw eigen certifceringen kan gebruiken. Dat geeft je dan toch weer wat extra gemoedsrust.

Duidelijke performance indicatoren 

CoDesk heeft als ICT serviceprovider een duidelijk overeenkomst voor de serviceniveau’s (SLA’s) van haar diensten. Die worden gegarandeerd, gemeten en gerapporteerd. Zo heb  jij  eenvoudig een hogere betrouwbaarheid, beschikbaarheid en prestaties van je ICT-infrastructuur geregeld.

Monitoring voorbeeld PRTG

Alle voordelen in 1 keer: ICT uitbesteden aan CoDesk

Wil je direct klaar zijn, dan zit je bij CoDesk aan het goede adres. We vertellen je graag waarom en hoe we alle voordelen voor jou maximaal vormgeven.

Wat kunnen we voor jou doen?

Haast? Bel 088 1881999

Twijfel? Ook geen probleem

Wat als je nog met veel vragen zit?
Of heb je liever gewoon eerst antwoord op je IT-vragen zonder 'sales'?

Ben Lamers

Plan dan een gesprek met Ben, onze CTO
Kost je niks, maar levert zeker nuttige
inzichten op.

Het bewijs: onze klanten 

Onderstaande klanten zijn al lang, soms al heel lang klant.  Vaak ooit begonnen in een remote desktop omgeving, maar nu deels of geheel gemigreerd naar Microsoft 365. Of juist helemaal niet omdat dat de klant zich daar beter bij voelt. En dat is geen probleem. 

100+ werkplekken

Uitzendorganisatie

Remote Desktop en lokaal werkplekbeheer met
Microsoft 365

CoDesk klant SUSA

30+ werkplekken

GGZ-instelling

Remote Desktop met Microsoft Office en Libre Office en telefonie

CoDesk klant GGZ De Hoofdlijn

20+ werkplekken

Data Science en BI consulants 

Volledige cloud opzet met Microsoft 365

 

CoDesk - klant - Fourpoints

80+ werkplekken

Uitzendorganisatie

Remote Desktop en lokaal werkplekbeheer met Microsoft 365 i.c.m. social intranet

CoDesk - klant - Technical valley

“Als een behandelaar in gesprek met een client niet bij de gegevens kan, dan is dat blokkerend voor de dienstverlening. Daarom hebben wij een ICT-partner die we dit goed kunnen toevertrouwen”

 

Esther Zonneveld, financieel medewerker 

GGZ De Hoofdlijn

“Bij CoDesk is niks te gek. Als we zeggen: dit en dat lijkt ons handig, dan zetten zij het neer. Desnoods bouwen ze het zelf.

Ze zijn betrouwbaar en 24/7 bereikbaar: per telefoon, per mail of met een online ticketsysteem.”

 

Marloes Wessels, applicatie consultant

Technical Valley

Onze oplossingen op een rij

Online werkplek

Online werkplek

Werkplekbeheer

Werkplek beheer

Azure beheer

Azure beheer

Microsoft 365

Microsoft 365

Servers

Servers

Applicatie hosting

Applicatiehosting

Terminals

Terminals

Cloud opslag

Data storage

Telefonie

Telefonie

Online back-up

Online storage

Webhosting

Webhosting

Consultancy

Consultancy

Support

Support

Selfservice

Selfservice

 

Online werkplek

Online werkplek

Werkplekbeheer

Werkplek beheer

Azure beheer

Azure beheer

Microsoft 365

Microsoft 365

Servers

Servers

Applicatie hosting

Applicatiehosting

Terminals

Terminals

Cloud opslag

Data storage

Telefonie

Telefonie

Online back-up

Online storage

Webhosting

Webhosting

Consultancy

Consultancy

Support

Support

Selfservice

Selfservice

 

Online werkplek

Online werkplek

Werkplekbeheer

Werkplek beheer

Azure beheer

Azure beheer

Microsoft 365

Microsoft 365

Servers

Servers

Applicatie hosting

Applicatiehosting

Terminals

Terminals

Cloud opslag

Data storage

Telefonie

Telefonie

Online back-up

Online storage

Webhosting

Webhosting

Consultancy

Consultancy

Support

Support

Selfservice

Selfservice

 

Staat de gewenste oplossing er niet bij?

Neem contact met ons op via sales@codesk.nl of via telefoonnummer 088 - 188 1999
We kijken graag hoe we jouw wens kunnen invullen.

Te hoge kosten?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je ICT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand. En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

Wij doen het anders

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties. We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Is jouw ICT niet flexibel (genoeg)?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Is jouw ICT verouderd?

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Niet up-to-date = risico

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen.

Gratis upgraden

Geen catch! Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Is jouw werkplek wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Jouw zorgen de deur uit

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag over ICT?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!