Proof of Concept

Want zien is geloven

Wat is een Proof of Concept?

CoDesk PoC check

In een Proof of Concept (PoC) krijg je de gelegenheid om te zien of wij wel kunnen wat we zeggen. En nog belangrijker: of dat inderdaad datgene is waar jij mee geholpen bent.

Zo kan je uitproberen of wij al jouw data, applicaties en instellingen veilig beschikbaar kunnen stellen. Kortom, alle zaken die je op onze website leest kun je uitproberen.

Hoe vraag ik een PoC aan?

Door het formulier hieronder in te vullen. Wij bellen je dan terug en nemen even de tijd om met je door te spreken wat je in de PoC wilt zien of testen. Welke applicaties er geïnstalleerd moeten zijn, hoe ze moeten werken en voor welke gebruikers ze beschikbaar moeten zijn.

Omdat we ons kunnen voorstellen dat er nog wat vragen zijn voordat je een PoC wilt aanvragen, hebben we alvast de meest voor de hand liggende vragen beantwoord in de FAQ onder het formulier. Heb je liever iemand aan de telefoon om je vragen beantwoord te krijgen, bel ons dan of vul het formulier in en we bellen je terug.

Ja, ik wil graag een PoC!

Twijfel je nog om een PoC aan te vragen? Kijk dan even bij de FAQ hieronder. Wellicht hebben we al een antwoord voor je twijfel.

De meest gestelde vragen over onze Proof of Concept

Wat kan ik ermee?

Met een PoC kan je alles testen wat je van jouw werkplekomgeving verwacht. Dus je kan uitproberen of je in onze omgeving gewoon je werk kan doen en die ervaring meenemen in je afweging om al dan niet te kiezen voor onze oplossing voor je kantoorautomatiseringsvraagstukken.

En het leuke is: áls je ervoor kiest met ons verder te gaan, dan hebben we de PoC omgeving zo omgezet naar je eigen productieomgeving. Geen dure implementatietrajecten meer, want dat is al gedaan.

Waar moet ik aan voldoen om in aanmerking te komen voor een PoC?

In principe kun je altijd een PoC aanvragen. We hanteren geen minimum of maximum aantal medewerkers dat je bedrijf moet hebben. En ook sluiten we geen applicaties uit. Wel houden we oog voor de relevantie van een PoC. Mochten we daar twijfels over hebben, bespreken we dat met je.

Zit ik ergens aan vast?

Nee, je zit nergens aan vast. Al is het natuurlijk handig om daadwerkelijk te proberen wat je wilt proberen. Dat vraagt wat tijd van jouw kant.

Ben je niet tevreden, dan even goede vrienden. Ben je wel tevreden dan bespreken we hoe en wanneer we zorgen dat je bedrijf definitief over gaat naar de CoDesk omgeving.

Wat kost een PoC?

Een PoC kost je niets bij CoDesk, oftewel het is gratis! Alleen een beetje van je tijd om te zien of je er inderdaad blij van wordt en alle applicaties werken zoals jij dat wilt.

Hoelang duurt een PoC?

Een standaard PoC duurt 1 maand. Alle gelegenheid dus om met alle disciplines van je bedrijf te testen of alles goed werkt. En dat is exclusief de tijd die nodig is aan onze kant om de omgeving met alle specifieke eisen en wensen in te richten. Die maand heb je dus echt voor je eigen tests.

Wat gebeurt er als ik een PoC aanvraag?

Ten eerste worden er een paar mensen blij. Want zo zijn wij. Vervolgens nemen we contact met je op om door te spreken wat er in de PoC ingericht moet worden. Met name of er voor ons nog onbekende applicaties door je bedrijf gebruikt worden die we moeten integreren in onze werkplekoplossingen.

Vervolgens richten we de PoC omgeving in zoals we hebben afgesproken en geven we jou een maand gelegenheid om te testen. Aan het einde van de maand hebben we contact over het vervolg.

Hoelang heeft CoDesk nodig om de PoC op te leveren voor mijn bedrijf?

Gemiddeld een week. Maar ja, dat is het gemiddelde. Soms moeten we even puzzelen voor het integreren van voor ons onbekende applicaties in de omgeving (lees hier welke applicaties al geïntegreerd zijn). Hiervoor zijn we deels afhankelijk van de afstemming met de leverancier van die applicatie en de tijd/ruimte aan die kant om met ons te kunnen testen. Die uitzonderingen meegerekend komen we echter nog steeds op het gemiddelde van een week uit. 😊

 

Welke applicaties zijn al geïntegreerd in de CoDesk omgeving?

Die hebben we voor je op een rij gezet. Je leest het hier.

Is de PoC-omgeving representatief voor de productie omgeving?

Ja! Want we bouwen alles in de echte productie omgeving. The real thing dus. Bij grote voorkeur ook met (een deel van jouw) productiedata, omdat je dan het beste je omgeving en applicaties kunt testen.

Leuke bijkomstigheid: als je kiest om door te gaan met CoDesk dan is een (laatste) synchronisatie van de data eigenlijk alles wat er nog moet gebeuren om te starten.

Klinkt te mooi om waar te zijn...

Dat hebben we vaker gehoord, maar we combineren wel 100+ jaar aan IT-ervaring op specifiek dit gebied van werkplek automatisering, dus met echte focus. En omdat we die focus te veel misten bij onze oud-werkgevers, zijn we zelf een bedrijf gestart. In 2011 hebben we onze eigen omgeving (en alle onderliggende automatisering) ontworpen en die steeds verder verfijnd tot wat we nu hebben.

Er is altijd meer te vertellen dan wat er op deze pagina past en er zijn vast nog vragen van jouw kant.  Bij een kop koffie is dat snel besproken.

Dus aarzel niet en boek een kopje koffie. Kost je hoogstens een beetje van je tijd en je zit nergens aan vast.