Lokaal werkplekbeheer

Direct alles ‘in control’

Werkplekken eenvoudig beheerd

Moet jij ook wachten op jouw IT-mannetje om die nieuwe computers te leveren? Weet je eigenlijk wie welke computer heeft? En zijn die wel goed ingericht?

Geen ‘mannetje’ meer nodig

Met Control’em Beheer as a Service (BaaS) wordt het geregeld. Jij bepaalt welke werkplek moet worden ingericht en hoe! Geen ‘mannetje’ meer nodig. Dure consultants evenmin.

Helemaal handig voor kleinere organisaties

Control’em is zo gemaakt dat we dit ook voor organisaties met maar een paar werkplekken kunnen bieden.  En ook nog betaalbaar!

Now you control’em!

Control’em staat voor ‘Controled Endpoint Management’. En het doet precies dat: met onze unieke CoDesk-methode beheren we de inrichting van jouw lokale werkplekken naar jouw wensen. 

Een veilige standaard

Controlem biedt een uniforme inrichting van alle computers, inclusief belangrijke features als een CMDB-rapportage, gewenste applicaties en huisstijl.
Natuurlijk op basis van professionele opzet met oog voor beveiliging en performance.

Jouw werkplekken altijd paraat, met 1 druk op de knop

Ken je dat? Dat een computer opeens raar doet?  En wat doe je dan? Of dat er snel iets moet komen voor een nieuwe medewerker?
Met Control’em is dat binnen 30 minuten gefixt.  Zonder dat je ook maar iets van ICT hoeft te weten!

Weten hoe dat werkt? We laten het je gratis testen!

Wat krijg je met Control’em?

Heel simpel: controle en gemak! Een totaaloplossing om zonder investeringen direct alle computers te beheren binnnen jouw organisatie. Wij hebben alles wat je écht moet hebben al geregeld. Geregeld én vertaald naar een manier die iedereen zonder ICT-kennis direct kan inzetten. 

Professioneel mét CMDB

De basis van onze dienst voorziet in:

 • eigen look & feel per klant
 • verwijderen van ‘bloatware’
 • opgeschroefde Windows beveiliging
 • updates
 • mogelijkheden voor eigen (mede-)beheer
 • automatische registratie en rapportage van computers (CMDB)

Jouw eigen applicaties

Natuurlijk zijn alle applicaties welkom. We hebben in onze online werkplek al ervaring met meer dan 300 gangbare applicaties.

Check of ook jouw applicatie er al bij staat.

Met of zonder Microsoft 365

Microsoft is steeds meer een ‘fact of life’. Maar wel steeds dwingender en duurder. Wij houden echter graag alle opties open en werken daarom met oplossingen die je nergens toe verplichten. Zie bijvoorbeeld ook Libre Office en CoDrive.

Updates en support

Remote ondersteuning en technisch beheer is geheel inbegrepen. Maar functionele support kunnen we natuurlijk ook aanbieden als dat nodig is.

Controlem is installing

Handige opties standaard

Op basis van wat klanten ons vragen hebben we handige opties klaar staan zoals:

 • Notepad++, 7zip en Paint.NET
 • Diverse PDF-tools
 • Edge, Firefox en Google Chrome
 • Zoom en Teams
 • Teamviewer en Anydesk

Je eigen apparatuur

We gaan uit van eigen computers van de klant. Natuurlijk helpen we met kiezen en ook de inkoop kunnen we faciliteren.
Maar het uitgangspunt is onafhankelijkheid van merk en type. Elke Windows computer van de Mediamarkt is in beginsel al geschikt.

De accountant is ook blij

Met Control’em wordt ook de accountant / auditor blij. Alle benodigde gegevens over apparatuur worden op een presenteerblaadje aangeboden en er ligt gelijk al een duidelijk ICT-beleid klaar ten aanzien van de inzet van lokale werkplekken. En dat is exact wat ze willen horen.

Maatwerk mogelijk

Een geheel eigen set-up of bijzondere wensen? Dat kan! Sterker nog: daar zijn we goed in.

Laten we dat eens bij een kopje koffie bespreken.

Eenvoudig uit te breiden

Een Controlem werkplek is eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld:

Vrijheid en flexibiliteit

Zoals altijd bij CoDesk kijken we naar oplossingen waar jij beter van wordt. Dus zonder langlopende verplichtingen of specifieke eisen aan apparatuur of applicaties.

Meer details

Wil je meer details over wat we precies regelen? Kijk dan hier.

Wat kunnen we voor jou doen?

Haast? Bel 088 1881999

Twijfel? Ook geen probleem

Wat als je nog met veel vragen zit?
Of heb je liever gewoon eerst antwoord op je IT-vragen zonder 'sales'?

Ben Lamers

Plan dan een gesprek met Ben, onze CTO
Kost je niks, maar levert zeker nuttige
inzichten op.

Te hoge kosten?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je ICT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand. En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

Wij doen het anders

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties. We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Is jouw ICT niet flexibel (genoeg)?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Is jouw ICT verouderd?

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Niet up-to-date = risico

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen.

Gratis upgraden

Geen catch! Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Is jouw werkplek wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Jouw zorgen de deur uit

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag over ICT?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!