ICT-vragen snel beantwoord 

CoScan: een APK-check voor jouw ICT 

Up-to-date? Te duur? Veilig genoeg?

Zeker weten dat je op de juiste koers zit? Hoe zit dat met al die nieuwe ontwikkelingen? Buzzword of echt nodig?

We vertellen je graag aan de hand van onze met onze CoScan ICT APK Check waar je staat met jouw ICT , wat de ontwikkelingen zijn en hoe dat matcht met jouw ambities.

Het kost je alleen koffie! No strings attached.

coscan ict apk vraag

Goed, koffie… en dan?

Een CoScan is een korte, gratis inventarisatie van  drie kwartier tot een uur. We beginnen met vaste vragen zoals:

Wat zijn jouw zorgen / wensen?

Je hebt ambitie maar wat staat ambitie nu in de weg? Waar wil je naar toe in 1, 2 en 5 jaar en wat moet ICT dan voor je oplossen?

Hoe is je ICT nu geregeld?

Waar sta je nu? Wat is er wel en niet geregeld? Wat werkt wel en wat werkt niet?

Hoeveel betaal je nu?

‘If it ain’t broke don’t fix it’ is een goed uitgangspunt, maar wat kost jouw ICT nu?

Daarmee hebben we vaak al genoeg informatie om er een nuttige sessie van te maken.

Vervolgens onze analyse…

Daarna maken wij een analyse voor je die in gaat op:

Kwaliteit van inrichting

Wat zijn de sterke en zwakke punten van jouw ICT t.a.v. techniek, veiligheid en (steeds belangrijker) wetgeving?

Quick fixes

In elke situatie zijn er op korte termijn stappen te maken, wij vertellen waar naar ons idee ‘low hanging fruit‘ hangt.

Ontwikkelingen

Kijkend naar jouw ambitie op korte, middellange en lange termijn, geven we onze visie op toekomstige ontwikkelingen waar je rekening mee moet houden.

Kosten

De zorg van elke ondernemer: betaal ik niet teveel?
Dat is lastig vergelijken vaak voor ondernemers, maar wij zien vaker offertes (en de verborgen kosten), dus we kunnen een goede indicatie geven van de ‘value for money‘. 

Kortom, even een APK-check van de motor van jouw organisatie!
En waar nodig een handige actielijst van zaken die aandacht vragen.

coscan ict apk check icon

Na een advies over op welke manieren de organisatie ‘naar de cloud’ kon stappen:

Hier word ik blij van. Het is duidelijke en begrijpbare taal. Ik ga dit verder in de organisatie bespreken.

Astrid van der Voort

Directrice, Inversa

Trusted advisor

CoDesk is voor haar klanten sparring partner en dat doen we graag. Het houdt ons scherp en verleidt ons om altijd verder te blijven kijken. De beloning voor ons is een goed gesprek en de rol als trusted advisor. En we merken dat daar heel veel behoefte aan is. ICT kent veel buzzwords maar wat is nu een hype en wat is nu echt nodig? Daar is CoDesk altijd helder in.

Heldere taal

Het concept van CoDesk is altijd geweest om de controle over ICT terug te brengen naar de klant. Dat kan alleen op een manier die begrijpelijk is voor mensen niet soms niets met ICT te maken (willen) hebben. Kijk maar naar hoe we beheer simpel maken met Selfservice. Die aanpak zit ook in onze adviezen.

Let op!

Voordat je een CoScan-sessie boekt is het goed te weten dat deze niet voor iedereen is. De CoScan is alleen voor mensen die hun onderneming en dus hun ICT serieus nemen. Die bereid zijn om tijd, geld en energie te investeren om hun motor te tunen tot maximale performance.

Wat wij als input nodig hebben

We willen je daarbij daar dolgraag helpen. Dus als jij voor een goede ICT-omgeving gaat – in alle opzichten – boek dan snel een CoScan-sessie in en zorg dat je minimaal deze gegevens bij de hand hebt:

    • Beschrijving van de huidige inrichting (servers, verbindingen, accounts, applicaties en hoeveelheid opslag)
    • Vaste en variabele kosten van jouw huidige ICT (licenties, telefonie, website, systeembeheer, apparatuur etc)

Wacht niet te lang en boek een CoScan-afspraak met onze CTO Ben:

N.b. graag even aangeven dat je een CoScan wenst bij het boeken van de afspraak.

Wat kunnen we voor jou doen?

Haast? Bel 088 1881999

Twijfel? Ook geen probleem

Wat als je nog met veel vragen zit?
Of heb je liever gewoon eerst antwoord op je IT-vragen zonder 'sales'?

Ben Lamers

Plan dan een gesprek met Ben, onze CTO
Kost je niks, maar levert zeker nuttige
inzichten op.

Te hoge kosten?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je ICT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand. En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

Wij doen het anders

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties. We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Is jouw ICT niet flexibel (genoeg)?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Is jouw ICT verouderd?

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Niet up-to-date = risico

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen.

Gratis upgraden

Geen catch! Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Is jouw werkplek wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Jouw zorgen de deur uit

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag over ICT?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!