Proof of Concept

Want zien is geloven

Wat is een Proof of Concept?

ICT Proof of Concept

In een Proof of Concept (PoC) krijg je de gelegenheid om te zien of wij wel kunnen leveren wat we zeggen.
En nog belangrijker: of dat inderdaad datgene is waar jij mee geholpen bent.

Zo kan je uitproberen of wij al jouw data, applicaties en instellingen veilig beschikbaar kunnen stellen. Kortom, alle zaken die je op onze website leest kun je uitproberen.

Hoe vraag ik een PoC aan?

Door het formulier hieronder in te vullen. Wij bellen je dan terug en nemen even de tijd om met je door te spreken wat je in de PoC wilt zien of testen. Welke applicaties er geïnstalleerd moeten zijn, hoe ze moeten werken en voor welke gebruikers ze beschikbaar moeten zijn.

Omdat we ons kunnen voorstellen dat er nog wat vragen zijn voordat je een PoC wilt aanvragen, hebben we alvast de meest voor de hand liggende vragen beantwoord in de FAQ onder het formulier. Heb je liever iemand aan de telefoon om je vragen beantwoord te krijgen, bel ons dan of vul het formulier in en we bellen je terug.

Ja, ik wil graag een PoC!

De meest gestelde vragen over onze Proof of Concept

Twijfel je nog om een PoC aan te vragen? Kijk dan even bij de FAQ hieronder. Wellicht hebben we al een antwoord voor je twijfel.

Wat kan ik ermee?

Met een PoC kan je alles testen wat je van jouw werkplekomgeving verwacht. Dus je kan uitproberen of je in onze omgeving gewoon je werk kan doen en die ervaring meenemen in je afweging om al dan niet te kiezen voor onze oplossing voor je kantoorautomatiseringsvraagstukken.

En het leuke is: áls je ervoor kiest met ons verder te gaan, dan hebben we de PoC omgeving zo omgezet naar je eigen productieomgeving. Geen dure implementatietrajecten meer, want dat is al gedaan.

Waar moet ik aan voldoen om in aanmerking te komen voor een PoC?

In principe kun je altijd een PoC aanvragen. We hanteren geen minimum of maximum aantal medewerkers dat je bedrijf moet hebben. En ook sluiten we geen applicaties uit. Wel houden we oog voor de relevantie van een PoC. Mochten we daar twijfels over hebben, bespreken we dat met je.

Zit ik ergens aan vast?

Nee, je zit nergens aan vast. Al is het natuurlijk handig om daadwerkelijk te proberen wat je wilt proberen. Dat vraagt wat tijd van jouw kant.

Ben je niet tevreden, dan even goede vrienden. Ben je wel tevreden dan bespreken we hoe en wanneer we zorgen dat je bedrijf definitief over gaat naar de CoDesk omgeving.

Wat kost een PoC?

Een PoC kost je niets bij CoDesk, oftewel het is gratis! Alleen een beetje van je tijd om te zien of je er inderdaad blij van wordt en alle applicaties werken zoals jij dat wilt.

Hoelang duurt een PoC?

Een standaard PoC duurt 1 maand. Alle gelegenheid dus om met alle disciplines van je bedrijf te testen of alles goed werkt. En dat is exclusief de tijd die nodig is aan onze kant om de omgeving met alle specifieke eisen en wensen in te richten. Die maand heb je dus echt voor je eigen tests.

Wat gebeurt er als ik een PoC aanvraag?

Ten eerste worden er een paar mensen blij. Want zo zijn wij. Vervolgens nemen we contact met je op om door te spreken wat er in de PoC ingericht moet worden. Met name of er voor ons nog onbekende applicaties door je bedrijf gebruikt worden die we moeten integreren in onze werkplekoplossingen.

Vervolgens richten we de PoC omgeving in zoals we hebben afgesproken en geven we jou een maand gelegenheid om te testen. Aan het einde van de maand hebben we contact over het vervolg.

Hoelang heeft CoDesk nodig om de PoC op te leveren voor mijn bedrijf?

Gemiddeld een week. Maar ja, dat is het gemiddelde. Soms moeten we even puzzelen voor het integreren van voor ons onbekende applicaties in de omgeving (lees hier welke applicaties al geïntegreerd zijn). Hiervoor zijn we deels afhankelijk van de afstemming met de leverancier van die applicatie en de tijd/ruimte aan die kant om met ons te kunnen testen. Die uitzonderingen meegerekend komen we echter nog steeds op het gemiddelde van een week uit. 😊

 

Welke applicaties zijn al geïntegreerd in de CoDesk omgeving?

Die hebben we voor je op een rij gezet. Je leest het hier.

Is de PoC-omgeving representatief voor de productie omgeving?

Ja! Want we bouwen alles in de echte productie omgeving. The real thing dus. Bij grote voorkeur ook met (een deel van jouw) productiedata, omdat je dan het beste je omgeving en applicaties kunt testen.

Leuke bijkomstigheid: als je kiest om door te gaan met CoDesk dan is een (laatste) synchronisatie van de data eigenlijk alles wat er nog moet gebeuren om te starten.

Klinkt te mooi om waar te zijn...

Dat hebben we vaker gehoord, maar we combineren wel 100+ jaar aan IT-ervaring op specifiek dit gebied van werkplek automatisering, dus met echte focus. En omdat we die focus te veel misten bij onze oud-werkgevers, zijn we zelf een bedrijf gestart. In 2011 hebben we onze eigen omgeving (en alle onderliggende automatisering) ontworpen en die steeds verder verfijnd tot wat we nu hebben.

Wat kunnen we voor jou doen?

Haast? Bel 088 1881999

Twijfel? Ook geen probleem

Wat als je nog met veel vragen zit?
Of heb je liever gewoon eerst antwoord op je IT-vragen zonder 'sales'?

Ben Lamers

Plan dan een gesprek met Ben, onze CTO
Kost je niks, maar levert zeker nuttige
inzichten op.

Onze oplossingen op een rij

Online werkplek

Online werkplek

Werkplekbeheer

Werkplek beheer

Azure beheer

Azure beheer

Microsoft 365

Microsoft 365

Servers

Servers

Applicatie hosting

Applicatiehosting

Terminals

Terminals

Cloud opslag

Data storage

Telefonie

Telefonie

Online back-up

Online storage

Webhosting

Webhosting

Consultancy

Consultancy

Support

Support

Selfservice

Selfservice

 

Online werkplek

Online werkplek

Werkplekbeheer

Werkplek beheer

Azure beheer

Azure beheer

Microsoft 365

Microsoft 365

Servers

Servers

Applicatie hosting

Applicatiehosting

Terminals

Terminals

Cloud opslag

Data storage

Telefonie

Telefonie

Online back-up

Online storage

Webhosting

Webhosting

Consultancy

Consultancy

Support

Support

Selfservice

Selfservice

 

Online werkplek

Online werkplek

Werkplekbeheer

Werkplek beheer

Azure beheer

Azure beheer

Microsoft 365

Microsoft 365

Servers

Servers

Applicatie hosting

Applicatiehosting

Terminals

Terminals

Cloud opslag

Data storage

Telefonie

Telefonie

Online back-up

Online storage

Webhosting

Webhosting

Consultancy

Consultancy

Support

Support

Selfservice

Selfservice

 

Staat de gewenste oplossing er niet bij?

Neem contact met ons op via sales@codesk.nl of via telefoonnummer 088 - 188 1999
We kijken graag hoe we jouw wens kunnen invullen.

Te hoge kosten?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je ICT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand. En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

Wij doen het anders

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties. We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Is jouw ICT niet flexibel (genoeg)?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Is jouw ICT verouderd?

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Niet up-to-date = risico

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen.

Gratis upgraden

Geen catch! Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Is jouw werkplek wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Jouw zorgen de deur uit

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag over ICT?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!