CoDesk terminals

De Thin Client opnieuw uitgevonden

Geen dure hardware meer nodig

Met alle data en software in de Cloud is er geen dure werkplekapparatuur meer nodig.

Een eenvoudig en goed beheerd apparaat dat jouw monitor, toetsenbord en muis verbindt met je online werkplek of je  Microsoft 365 diensten is voldoende.

En dát is precies wat onze terminals doen. Zonder dat jij er nog werk hebt.

CoDesk Windows Thin Client terminal

Uniforme en goedkope oplossing

CoDesk levert eigenlijk geen hardware, dat is niet onze focus. Maar te veel klanten worstelen met onhandige ThinClients of niet uniforme inrichting van werkplekken.

Daarom zijn er door CoDesk (toch maar) eigen terminals ontwikkeld. Als dienst en niet als product. Klanten betalen maandelijks voor het gebruik van deze manier van toegang.

Veel mensen hebben geen idee hoeveel gevoelige data er op een computer staat. Ook als je alles in de cloud hebt gezet, staat er veel gebufferd op je PC. Zoals een kopie van je e-mail, bestanden die je bijvoorbeeld hebt bewerkt in Word en Excel en downloads uit je cloudapplicaties. En die data moet je dus óók beschermen. Met onze terminals is dat probleem echt verleden tijd.

Sven van der Waal van Dijk

CEO en Security Officer, CoDesk

Klein maar fijn

Onze terminals zijn ongeveer zo groot als je muis, dan wel een een klein boekje.
Maar laat je niet op het verkeerde been zetten door omvang. Het zijn  slimme en krachtige computers in een uitgeklede vorm.

Met alle technische functionaliteiten die je nodig hebt om zorgeloos te kunnen werken.

Onze terminals zijn:

  • klein en krachtig
  • betaalbaar
  • zorgenloos
  • AVG proof
CoDesk Thin Client alternative

Samen met onze VOIP telefonie echt alles-in-1

Onze terrminals functioneren ook als telefoontoestel samen met onze VOIP telefonie-dienst. Met 1 device heeft u dan echt een fysieke én digitale werkplek in één.

Voor 80% van alle mensen die een PC gebruiken zijn onze terminals meer dan voldoende!

Direct aan de slag

Onze terminals vragen alleen om nog een scherm, toetsenbord, muis en internetkabel aan te sluiten. Dat is genoeg om aan de slag te kunnen.

Besparen op dure hardware en beheer

Vervangen van hardware is vaak te duur en beheren is erg lastig voor MKB-bedrijven die juist géén ICT’er in huis willen hebben.
Zeker nu na invoering van de  AVG / GDPR is het voorkomen van datalekken een hot topic. En wat is er dan handiger dan een werkplek waar de data écht centraal opgeslagen blijft en er niets lokaal kan verdwijnen?

Wist u dat…

Onze terminals zijn energiezuiing en besparem als snel 50 euro per jaar per werkplek aan stroomkosten in vergelijking met een standaard computer. Dat is eenvoudig verdiend én groen.

CoPi - de slimme Thin Client

TIP: CoDesk raadt aan om er ook een stoel, bureau, goede koffie en een prettige werksfeer bij te doen voor het beste resultaat.

Te hoge kosten?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je ICT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand. En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

Wij doen het anders

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties. We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Is jouw ICT niet flexibel (genoeg)?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Is jouw ICT verouderd?

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Niet up-to-date = risico

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen.

Gratis upgraden

Geen catch! Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Is jouw werkplek wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Jouw zorgen de deur uit

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag over ICT?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!