Webhosting en domeinbeheer

Online was nog nooit zo makkelijk

Als een spin in het web

Webhosting kan je overal inkopen. Volgens de reclame zelfs al voor één euro per maand.

Maar als je nou niet alles zelf wilt doen dan doen wij dat voor je. Inclusief DNS beheer, domeinregistratie, certificaten, SSL monitoring en al die andere andere moeilijke dingen die wél geregeld moeten zijn.

Of wil je liever niet bereikbaar zijn?

CoWeb

Domeinregistratie / DNS beheer

Een domeinnaam registreren lukt de meeste mensen nog wel. Al vinden we het niet erg je ook daarmee te helpen.
Het instellen van DNS is andere koek. Zeker als je graag zeker wil zijn dat jouw e-mail aankomt en er meerdere webapplicaties in gebruik zijn.

Website / Portal / App hosting

Naast domeinregistratie en DNS beheer bieden we ook hosting van websites, portals en apps aan. Inclusief de SSL configuratie en monitoring. Zeker wanneer het om meer gaat dan alleen je eigen website en standaard e-mail functionaliteit, nemen we je graag je ICT-zorgen uit handen.

Een simpel voorbeeld: gebruik je een webapplicatie die o.a. e-mails verstuurd met adres op basis van jouw internetdomein? Dan moet je daar wel in DNS iets voor regelen (SPF). Anders wordt die mail al snel als SPAM aangezien.

Soms krijg je SPF kant en klaar aangereikt met alle instructies, maar niet altijd. En al krijg je kant-en-klare instructies voor die aanpassing van SPF, conflicteert dat dan toch niet met andere settings in jouw DNS?
Want een niet goed geconfigureerde DNS zorgt voor een slechte ‘reputatie’ en daarmee wordt mail vanaf jouw domein (dus voor alle mailboxen) weer eerder als SPAM aangezien. En dan ben je weer terug bij af…

Reden genoeg dus om er iemand met verstand van zaken naar te laten kijken.

DNS wegwijzer van het internet

Hulp bij de ‘back-end’

Websites, apps, portals: steeds meer onderdelen van jouw bedrijfsvoering vinden direct online plaats. Aan de achterkant moet er echter ook van alles geregeld worden. En webdesigners en app-ontwikkelaars zijn goed in precies dat: design van sites en apps. De voorkant dus. Ze weten dan vaak weer niet goed wat er achter (gekoppeld) zit, de ‘back-end’.

Dat is waar wij dan in actie komen. Wij verstaan de taal van de designers / ontwikkelaars en lijmen de boel voor ze aan elkaar. Met databases, API-koppelingen, datawarehouses, proxy verbindingen, SSL, VPN nog veel meer van dat soort technische details.

Not your average hoster

Kortom, wil je iets goedkoops, zonder technische ondersteuning? kijk dan bij aanbieders als Strato, Mijndomein of GoDaddy.

Echte ontzorging

Wil je echt ontzorgd worden of zoek je integratie met andere toepassingen zonder dat je de hoofdprijs moet betalen? Dan staan wij voor je klaar.

DiViSuals

We weten de weg voor webdesign en marketing

Wij zijn erg goed in techniek, maar ontwerpen is dan weer niet ons ding. Maar we kunnen je er wel mee helpen!

We werken dagelijks samen met Divisuals voor het ontwerp en onderhoud van websites.

Maar een website is dan weer niks zonder een goed idee er achter. Daar hebben we Sherpa Marketing voor bij de hand. En gezamenlijk kunnen we heel snel schakelen!

Sherpa Marketing

Wat kunnen we voor jou doen?

Haast? Bel 088 1881999

Twijfel? Ook geen probleem

Wat als je nog met veel vragen zit?
Of heb je liever gewoon eerst antwoord op je IT-vragen zonder 'sales'?

Ben Lamers

Plan dan een gesprek met Ben, onze CTO
Kost je niks, maar levert zeker nuttige
inzichten op.

Te hoge kosten?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je ICT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand. En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

Wij doen het anders

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties. We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Is jouw ICT niet flexibel (genoeg)?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Is jouw ICT verouderd?

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Niet up-to-date = risico

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen.

Gratis upgraden

Geen catch! Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Is jouw werkplek wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Jouw zorgen de deur uit

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag over ICT?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!