Advocaten en Accountants

ICT voor specialisten door specialisten

‘Legal tech’, ‘Fin tech’ en steeds meer cloud

Zowel in de advocatuur als in de accountancy gaan er steeds meer applicaties de cloud in. 
Met prachtige opties, maar daar heb je wel een goede ICT partner bij nodig!

CoDesk IT partner

Veel applicaties en steeds meer naar de cloud

Vooral in de accountancy zijn er veel applicaties waar mee gewerkt moet worden. Vanwege vele diensten / rapportages en de noodzaak om klanten met hun eigen systemen te ondersteunen.

In het hele werkveld van advocaten en accountants gaan er steeds meer applicaties gaan naar de cloud als ‘legal tech’ en ‘fin tech’. Er is ook een duidelijke consolidatie aan de gang, diverse sofwarebedrijven fuseren en bundelen zo functionalieiteit. Op zich zijn dat goede ontwikkelingen met meer gemak en mobiliteit. Zeker belangrijk om ook jonge, nieuwe medewerkers te trekken die overal willen kunnen werken met de nieuwste mogelijkheden.

move-to-cloud

De uitdagingen

Toegang en licenties

De uitdaging van applicaties die naar de cloud gaan is zorgen voor een gecontroleerde manier van toegang tot die applicaties. Iedere gebruiker heeft met al die ‘losse’ applicaties al snel  een scala aan inlognamen en wachtwoorden. Hoe hou je dat in de hand?

Het beheer van die gebruikers en voorkomen van onnodige licenties is ook uitdagend. Met name wanneer mensen uit dienst gaan en niet meer duidelijk is welke toegang de betreffende persoon had. ‘Vergeten’ gebruikers hebben daarmee nog eenvoudig toegang tot de betreffende applicaties

Beheer van data

Het overzicht houden op alle data en de voorwaarden die daar aan hangen is weer een aparte uitdaging . Staat alle data echt veilig op een plek die voldoet aan de AVG?

Nog niet voldoende digitaal

Invoering van de nieuwste technieken is lastig als processen nog niet goed gedigitaliseerd zijn. Zeker als er ook nog veel data op papier verwerkt wordt. 

Integratie

Data staat zelden op zichzelf, het is doorgaans de input of output van een proces. Hoe rijg je al die gegevens dan aan elkaar als er meerdere applicaties in een keten die data verwerken die niet bij elkaar staan? Dan komen er al snel technische dingen om hoek als connectors, API’s, netwerkkoppelingen etc. Integratie is vaak een puzzel.

Vaak met Microsoft 365

Tegenwoordig bouwen applicatieleveranciers hun diensten uitsluitend nog op basis van Microsoft 365 / Azure.  Dus daar zelf gebruik van maken is een ‘verplichte’ stap aan het worden.  Op zich geen probleem, maar die opzet wordt ook steeds technischer. Met name vanwege beveiliging.

Wat CoDesk doet

Wij verzorgen digitale werkplekken met alles wat daarbij hoort. Als gids nemen we klanten mee in alle relevante ontwikkelingen op het gebied van cloud. Op die manier groeit hun werkplek dus mee met alle moderne opties.

Kostenbesparing en gemak

Geheel vanuit ons CoDesk principe zorgen we voor minder beheer, minder kosten, betere beveiliging van gegevens en vooral méér gemak voor de gebruikers.

Hulp bij digitalisering 

 We denken actief mee met klanten die stappen wil zetten. Natuurlijk door vanzelfsprekende stappen naar Microsoft 365, maar ook met meer op maat gemaakte oplossingen.

Voorbeeldje: de ‘Postbus’

En voorbeeld van digitalisering is bijvoorbeeld wat we bouwen op basis van onze CoDrive: veilige opslag in de cloud waar alleen jij, jouw klanten en collega’s onder gestelde voorwaarden bij kunnen.

Met CoDrive hebben o.a. de Postbus gemaakt, een handige online dossier warmee je analoge post overbodig maakt, structuur geeft aan dossiers en  het sturen van data per e-mail vermijdt. 

Kant en klaar en ook helemaal geïntegreerd in onze werkplekken. Die optie hebben we nu tot een standaard optie gemaakt voor al onze klanten.  

Nog een voorbeeld: ISO rapportages

Aantoonbaar maken dat je als bedrijf voldoet aan de hedendaagse eisen van informatiebeveiliging is steeds belangrijker. Vragen daarover krijgen we dan ook meer en meer.

Om aan die vragen tegemoet te komen hebben we natuurlijk onze eigen ISO 27001 certficering geregeld, maar ook al rapportages en documentatie klaar staan voor klanten. 

Wat we nieuw maken is ook altijd met dat kader in ons achterhoofd: het moet aantoonbaar, meetbaar en herhaalbaar zijn volgens best practices.

Geheimhouding is key

In de advocatuur en accountancy staan integriteit en geheimhouding voorop.  Beheer van gegevens moet daar dan ook bij aansluiten, met de AVG als leidraad. Kan jij in 5 minuten aantonen dat je dat voor elkaar hebt?

CoDesk-klant-Koevoets-advocaten
CoDesk-klant-graaff-adviseurs
CoDesk - klant - Astrium Accountants
CoDesk-klant-Derks-advocaten
CoDesk-klant-Hillhorst-advocaten
CoDesk-klant-Flynth-advocaten
CoDesk-klant-VanParidon-Roos-advocaten
CoDesk - reseller klant - Staal MKB Advies
CLW accountants
Admintax
Boere Accountants

Lees de klantcase over onze samenwerking met Koevoets Advocaten

Wat kunnen we voor jou doen?

Haast? Bel 088 1881999

Twijfel? Ook geen probleem

Wat als je nog met veel vragen zit?
Of heb je liever gewoon eerst antwoord op je IT-vragen zonder 'sales'?

Ben Lamers

Plan dan een gesprek met Ben, onze CTO
Kost je niks, maar levert zeker nuttige
inzichten op.

Onze oplossingen op een rij

Online werkplek

Online werkplek

Werkplekbeheer

Werkplek beheer

Azure beheer

Azure beheer

Microsoft 365

Microsoft 365

Servers

Servers

Applicatie hosting

Applicatiehosting

Terminals

Terminals

Cloud opslag

Data storage

Telefonie

Telefonie

Online back-up

Online storage

Webhosting

Webhosting

Consultancy

Consultancy

Support

Support

Selfservice

Selfservice

 

Online werkplek

Online werkplek

Werkplekbeheer

Werkplek beheer

Azure beheer

Azure beheer

Microsoft 365

Microsoft 365

Servers

Servers

Applicatie hosting

Applicatiehosting

Terminals

Terminals

Cloud opslag

Data storage

Telefonie

Telefonie

Online back-up

Online storage

Webhosting

Webhosting

Consultancy

Consultancy

Support

Support

Selfservice

Selfservice

 

Online werkplek

Online werkplek

Werkplekbeheer

Werkplek beheer

Azure beheer

Azure beheer

Microsoft 365

Microsoft 365

Servers

Servers

Applicatie hosting

Applicatiehosting

Terminals

Terminals

Cloud opslag

Data storage

Telefonie

Telefonie

Online back-up

Online storage

Webhosting

Webhosting

Consultancy

Consultancy

Support

Support

Selfservice

Selfservice

 

Staat de gewenste oplossing er niet bij?

Neem contact met ons op via sales@codesk.nl of via telefoonnummer 088 - 188 1999
We kijken graag hoe we jouw wens kunnen invullen.

Op zoek naar een meesterlijk advies of een financieel verantwoorde investering in ICT?

Een half uur van uw kostbare tijd is voldoende voor het antwoord.

Te hoge kosten?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je ICT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand. En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

Wij doen het anders

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties. We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Is jouw ICT niet flexibel (genoeg)?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Is jouw ICT verouderd?

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Niet up-to-date = risico

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen.

Gratis upgraden

Geen catch! Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Is jouw werkplek wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Jouw zorgen de deur uit

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag over ICT?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!