Online storage en back-up

Veilig en flexibel in de cloud

Altijd een geschikte keuze

Om alle risico’s voor te zijn hebben we voor elke vorm van dataopslag een passende oplossing klaar staan. 

Zowel in onze eigen datacenters in Nederland als in de public cloud van o.a. Microsoft. In diverse prijsklasses en mogelijkheden.  Van standaard product tot maatwerk-oplossing.  Kortom, er is veel te kiezen.

Cloud opslag

Geen zorgen

Je wilt je data veilig op kunnen slaan. Maar wat is ‘veilig’ en wat is ‘back-up’? Op basis van onze ervaring, ‘best practices’ en de wensen van vele klanten uit diverse branches sla je bij ons data op zonder zorgen.

Veiligheid en de juiste back-upmethode is voor elke branche standaard geregeld. We beginnen altijd met onze gouden standaard:

  • de data staat  op minimaal in 3 datacenters
  • standaard 100% in Nederland, dus AVG-proof
  • ISO 27001-gecertificeerd
  • meerdere back-ups per dag
  • 10 jaar back-ups

Met die standaard is elke auditor meer dan tevreden en grijp jij nooit mis.

Met onze standaard grijp je nooit mis en maatwerk is altijd mogelijk!

Het groeit als kool…

We slaan allemaal steeds meer data op. Maar hoeveel van die data is dan écht actueel? Waarmee doe jij je dagelijks werk? 25% is al veel weten we uit ervaring. Maar de rest wil je wel bij de hand hebben natuurlijk. En dat kan!

Voor alle inactieve data hebben we ook oplossingen binnen CoStorage. Met onze archiefstorage geven je alle mogelijkheden om flink te besparen op de kosten voor opslag van data. 

Eenvoudig toegang tot data

Data kan je op meerdere manieren ontsluiten. In onze online werkplek of CoDrive bijvoorbeeld. Of liever OneDrive via Microsoft 365? Kan ook.

Maar maatwerk kan ook. CoDesk ontwikkelt daarom ook klantspecifieke oplossingen zoals MAGIC.
Maar ook veel algemenere toepassingen zoals Postbus: snel data delen met klanten én ze gelijk voorzien van een online dossier.

Wat kunnen we voor jou doen?

Haast? Bel 088 1881999

Twijfel? Ook geen probleem

Wat als je nog met veel vragen zit?
Of heb je liever gewoon eerst antwoord op je IT-vragen zonder 'sales'?

Ben Lamers

Plan dan een gesprek met Ben, onze CTO
Kost je niks, maar levert zeker nuttige
inzichten op.

Te hoge kosten?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je ICT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand. En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

Wij doen het anders

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties. We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Is jouw ICT niet flexibel (genoeg)?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Is jouw ICT verouderd?

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Niet up-to-date = risico

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen.

Gratis upgraden

Geen catch! Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Is jouw werkplek wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Jouw zorgen de deur uit

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag over ICT?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!