Moderne kantoorautomatisering

Slimme, complete en flexibele werkplekken

Dé modulaire werkplek voor elke medewerker

Met moderne kantoorautomatsering van CoDesk kan jouw organisatie direct aan de slag. De belangrijkste zaken staan al helemaal klaar. Office, e-mail, applicaties, websites, telefonie en nog veel meer is desnoods binnen een dag geregeld.

Het verschil is het concept

Jij wil aan het werk met bewezen oplossingen zonder dat het de hoofdprijs kost.

Ons concept is die oplossingen verzamelen, op elkaar afstemmen en dan de inrichting automatiseren. Daarom kan CoDesk in een razend tempo en betaalbaar volledige werkplekken leveren die per medewerker aangepast zijn. Échte kantoorautomatisering dus!

Het CoDesk ICT-concept voor het MKB

Er zijn genoeg IT-bedrijven te vinden. Waar wij ons in onderscheiden is het neerzetten van een standaard waar 80% van alle organisaties in Nederland direct en veilig mee aan de slag kan.
Meer 90% van de bedrijven is MKB. En van die bedrijven heeft bijna driekwart minder dan 10 medewerkers.

ICT is te belangrijk om het niet goed aan te pakken

Hebben die kleinere MKB-bedrijven dan veel tijd en geld voor goede ICT? Nee, dat blijft vaak een ondergeschoven kindje. Terwijl de risico’s steeds groter worden en ICT steeds complexer!

Alle aandacht voor juiste de kleinere organisaties

Zijn deze MKB-bedrijven dan als klant interessant voor de meeste IT-bedrijven?
Nee, want zijn te klein en te duur om dan iets moois voor neer te zetten. Maar met CoDesk is dat verleden tijd! 

Microsoft 365 voor MKB bedrijven
ict concept mkb

Direct profiteren van professionele ICT

Gratis uitproberen

Omdat we vanuit het idee werken dat alles zoveel mogelijk geautomatiseerd en modulair moet kunnen werken, kunnen we heel, heel snel leveren.  Zelfs een gratis ‘Proof-of-Concept‘ is zo geen probleem!

Inclusief IT-beleid

Onze opzet met slim geautomatiseerde modules maakt dat er ook altijd een plan achter die modules zit: ofwel ‘IT beleid as a Service’.

Jij bent altijd ‘in control’

Wat geautomatiseerd is, laat zich vaak vertalen in ‘een druk op de knop’. Dat kan iedereen, dus jij ook. Wij regelen die knop voor je en zo ben jij zelf  altijd  ‘in control’.
Dat vindt een auditor ook fijn. Want wat makkelijk te herhalen, meetbaar en schaalbaar is, is de perfecte opzet voor een ISO-certificering.

Helpdesk bellen? Niet nodig!

Door stabiele, goed samenwerkende onderdelen en klanten die weinig support nodig hebben, halen we een zeer hoge servicegraad. Plus: we houden tijd over voor meer uitdagende vragen, integraties, koppelingen en andere maatwerk.

Kant-en-klaar en aantoonbaar goede werkplekken

CoDesk levert werkplekken en andere IT-diensten zonder valkuilen:

  • Jouw omgeving wordt volgens onze CoDesk-standaard ingericht, zonder een smak aan set-upkosten
  • Back-up en (extra) beveiliging is helemaal geregeld
  • Support is grotendeels al inbegrepen
  • De meeste gevraagde extra diensten zoals lokaal beheer, telefonie en webhosting staan al klaar
  • Aantoonbaar goed voor én door certificering
CoDesk ISO27001 2023
microsoft 365 suite

Microsoft 365 migratie service

CoDesk brengt steeds meer klanten naar het Microsoft 365 platform. Daar hebben we dus een ‘service’ van gemaakt. Simpel, snel en helemaal compleet. Echt Microsoft 365 made easy!

Ook (of juist) in combinatie met oudere software / applicaties

Heb jij nog wat oudere ‘legacy’ applicaties? Software waarvan je niet zeker weet wat je er mee moet? Helemaal mooi, want daar zijn we in gespecialiseerd en wij kunnnen daar prachtige combinaties mee maken.

 

Wat kunnen we voor jou doen?

Haast? Bel 088 1881999

Twijfel? Ook geen probleem

Wat als je nog met veel vragen zit?
Of heb je liever gewoon eerst antwoord op je IT-vragen zonder 'sales'?

Ben Lamers

Plan dan een gesprek met Ben, onze CTO
Kost je niks, maar levert zeker nuttige
inzichten op.

Te hoge kosten?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je ICT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand. En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

Wij doen het anders

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties. We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Is jouw ICT niet flexibel (genoeg)?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Is jouw ICT verouderd?

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Niet up-to-date = risico

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen.

Gratis upgraden

Geen catch! Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Is jouw werkplek wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Jouw zorgen de deur uit

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag over ICT?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!