Online storage – CoDrive

Veilig en flexibel toegang tot data

Alle data veilig en overal toegankelijk

Lokaal data opslaan of mails met grote attachments sturen is niet meer van deze tijd. FTP is ouderwets en standaard cloudtransferdiensten zijn te beperkt.

Wij bieden daarom CoDrive, een flexibel en veilig platform voor toegankelijk maken van data op diverse manieren.

CoDesk CoDrive

Flexibel en veelzijdig

CoDrive kan je als persoonlijke opslag gebruiken, maar ook op basis van gedeelde mappen met collega’s of externe relaties. Gebruik het als moderne vorm van FTP of als back-up mechansime. Het kan allemaal. Kortom, jij bepaalt zelf wat er hoe en wanneer beschikbaar is. 

Op alle devices

Met CoDrive synchroniseer je documenten eenvoudig op meerdere devices; Windows, Mac, Android, iOS of Linux. Waar je ook bent, je hebt altijd de laatste versie van je documenten bij de hand. Ook zonder Internetverbinding.

Maatwerk geen probleem

Op basis van CoDrive maken we specifieke oplossingen voor onze klanten. Dus kom maar op met je vragen!

Het Zwiters zakmes voor alles met data

Met CoDrive heb je met 1 platform alles wat je met data wil doen: tonen, bewerken, brengen, halen, combineren en veiligstellen. Vergeet eenzijdige oplossingen als  Dropbox, WeTransfer, OneDrive, Sharepoint of FTP. Dat kan allemaal makkelijker.  
Ook hier beginnen we met een gouden standaard waar je nooit mee misgrijpt en daarna kunnen we elke gewenst maatwerk voor je regelen.  

Platform voor extra functionaliteit

Met CoDrive koppelen we allerlei soorten storage voor klanten. Zowel van interne als externe bronnen. Alles om het overzicht voor klanten makkelijker te maken, zeker nu er van alles ‘ergens in de cloud’ staat.

Daarnaast ontwikkelen we toepassingen voor klanten die diverse soorten dossiers willen delen met klanten en relaties. Zie bijvoorbeel de ‘Postbus‘ die we ontwikkelden voor accountants, maar die we nu als standaard aanbieden voor alle klanten. 

CoDrive in het kort

  • Data overal toegankelijk
  • Als basis: AVG proof opslag in Nederland
  • Veilig en betrouwbaar in meerdere datacenters
  • Uitgebreide beveiligingsoplossingen
  • Online Office functionaliteit
  • Eenvoudig samenwerken binnen en tussen organisaties
  • Ideaal voor maatwerkoplossingen

Een goed begin is het halve werk

Geen idee waar je moet beginnen? Wij wel! Als je niet zeker weet wat je nodigt hebt, dan kiezen we om te beginnen de ‘better-safe-than-sorry’ aanpak.

AVG-proof opslag in Nederland

Je moet aan de AVG voldoen, dus houden we de eigen CoDesk datacenters in Nederland.  Jouw gegevens daar blijven zo ook altijd in Nederland.
Discussies over ingewikkelde verwerkersovereenkomsten, Safe Harbor, Privacy Shield, het Scherms-II arrest? Voor jou is dat dan geen issue.

Back-up, security en monitoring

Back-up is goed geregeld, tot 10 jaar toe. 2FA en IP-filtering zijn stanaard opties. Onze security en monitoring houdt jouw data constant in de gaten. Malafide partijen die proberen om toegang te krijgen tot jouw data hebben we ‘aan de poort’ al in de gaten via proxy-servers en andere technieken.

En daarna? Jij kiest!

Met de basis van CoDrive zit je goed, zeker als je met privacygevoelige dossiers werkt.  Daarna is aan jou om te kijken wat je nog meer wil hebben. Anything goes!

Wat kunnen we voor jou doen?

Haast? Bel 088 1881999

Twijfel? Ook geen probleem

Wat als je nog met veel vragen zit?
Of heb je liever gewoon eerst antwoord op je IT-vragen zonder 'sales'?

Ben Lamers

Plan dan een gesprek met Ben, onze CTO
Kost je niks, maar levert zeker nuttige
inzichten op.

Te hoge kosten?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je ICT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand. En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

Wij doen het anders

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties. We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Is jouw ICT niet flexibel (genoeg)?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Is jouw ICT verouderd?

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Niet up-to-date = risico

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen.

Gratis upgraden

Geen catch! Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Is jouw werkplek wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Jouw zorgen de deur uit

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag over ICT?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!