Uitzendbureaus

ICT oplossingen voor de uitzendbranche

Privacygevoelige data, wij zitten er bovenop!

Een uitzendbureau kan niet zonder gegevens van kandidaten. Allemaal persoonsgegevens. Onder die gegevens zitten bijvoorbeeld ID-bewijzen.
Volgens  de AVG zijn dat bijzondere persoonsgegevens en dat vraagt dus extra voorzichtigheid.

CoDesk host voor ruim 300 uitzendbureaus de benodigde applicaties én alle andere onderdelen van een goede digitale werkplek.

 

De markt is booming

Heb jij de mogelijkheid om snel te kunnen werken zonder dat ICT je beperkt? Heb je eigenlijk wel tijd om er goed over na te denken?

CoDesk beheert voor meer dan 300 uitzendbureaus hun primaire applicaties én meer. Zeer flexibel, modulair, snel inzetbaar en geheel plaatsonafhankelijk.

In alle gevallen zijn de randvoorwaarden zoals back-up en security helemaal verzorgd. ‘All inclusive‘ zit in ons DNA, zodat jij je kan focussen op het samenbrengen van vraag en aanbod in deze uitdagende arbeidsmarkt.

Beweging en dynamiek

We zien bij onze klanten flink wat ontwikkelingen rond hun ICT. Zoals de vraag om meer te kunnen doen met analyse van data of het snel kunnen inspelen op lokale omstandigheden zoals het plaatsen van een ‘pop-up’store.

Voor al dit soort ontwikkelingen heeft CoDesk ‘standaard maatwerk’ klaar staan, zoals de slimme werkplek voor tijdelijke werkplekken in ‘pop-up stores’ en hele flexibele telefoonoplossingen metonze VOIP-telefonie. De shift naar Microsoft 365 is ook een standaard optie. En complexere zaken als het bouwen van een datawarehouse voor rapportages, is ook geen probleem.

100% NL en AVG-proof

De opzet van onze werkplekken zijn geheel toegesneden op het verwerken van privacygevoelige data. Alles is ontwikkeld en ingericht om AVG-proof te werken.  Daarom bieden we de unieke optie om alle data 100% in Nederland te houden. Daarnaast ontwikkelen we al onze diensten met de AVG in ons achterhoofd.

Zeker voor de wat kleinere organisaties

De grote uitzendbureaus hebben genoeg middelen om flink te investeren in ICT. Voor veel van de kleinere bureaus is dat een uitdaging. Hoe kan je slim, praktisch en kostenbewust je ICT heel goed op orde krijgen?
Dat is waar onze oplossingen speciaal voor gemaakt zijn. Compactere organisaties die een ‘all-inclusive’ oplossing zoeken. Met duidelijkheid over wat je krijg, hoe het werkt en ook wat het kost.

Hosting software en applicatie voor de uitzendbranche
CoDesk - klant - SUSA
Technical Valley Flexservice hosting
Exact PI
IFC uitzendorganisatie
IJzersterk uitzendorganisatie

De uitdaging van de cloud

De cloud biedt vele goede ontwikkelingen. Snelheid, veiligheid, gemak.
Maar er zit ook een keerzijde aan. Vaak onduidelijke voorwaarden, meer gebruikersbeheer, applicaties die lastig gegevens kunnen uitwisselen of onnodige kosten voor licenties bijvoorbeeld.

Daarnaast is ook de plek waar de (vaak persoons- en bedrijfsgevoelige) data is opgeslagen is een zorg. Veel bedrijven geven er de voorkeur aan dat dat binnen de Europese Unie is. Maar zelfs dan zijn er vragen over bijvoorbeeld de lange armen van de Amerikaanse overheid en de groeiende invloed van Big Tech.

Waar doe je nou wel en niet goed aan? Wij kunnen dat helder voor je uit elkaar zetten én vertalen in diensten waar je echt wat aan hebt.

Wij nemen je mee!

Wat de wereld dus simpeler moet maken, maakt het eigenlijk lastiger.
Maar met een goede gids is het fijn reizen. De route hebben wij al bepaald en jij kan mee.  We hebben er een blog over geschreven:

 

Voor wie toch liever zelf op reis wil,  hebben we een whitepaper geschreven. Met 10 dingen die je echt moet weten voor je op reis gaat. Download hem en doe er je voordeel mee:

Door het grote aantal klanten in de uitzendbranche wat we dagelijks bedienen, zijn we meer dan bekend met de belangrijkste applicaties in die markt:

FlexService
Yellow Yard recruitment software
MSF MySolution
Nocore hosting

In onze online werkplek bieden we naast deze branchspecifieke applicaties nog zo’n 300+ applicaties voor taken als boekhouding, CRM, ERP, data analyse, workflow management en nog veel meer. Dat is ook waar we alles voor klanten kunnen automatiseren en bewaken.

Liever werken op eigen computers? Ook geen probleem, daar hebben we ook een passende diensten voor die lokaal beheer helemaal uit handen neemt.

 

Er is altijd meer te vertellen dan wat er op deze pagina past en er zijn vast nog vragen van jouw kant.  Bij een kop koffie is dat snel besproken.

Wil je liever nog niet met een sales in gesprek maar eerst antwoord op je IT-vragen? Dat kan! Plan dan een gesprek met Ben, onze CTO. Hij heeft alle IT-antwoorden. 

Onze oplossingen op een rij

Online werkplek

Online werkplek

Werkplekbeheer

Werkplek beheer

Azure beheer

Azure beheer

Microsoft 365

Microsoft 365

Servers

Servers

Applicatie hosting

Applicatiehosting

Terminals

Terminals

Cloud opslag

Data storage

Telefonie

Telefonie

Online back-up

Online storage

Webhosting

Webhosting

Consultancy

Consultancy

Support

Support

Selfservice

Selfservice

 

Online werkplek

Online werkplek

Werkplekbeheer

Werkplek beheer

Azure beheer

Azure beheer

Microsoft 365

Microsoft 365

Servers

Servers

Applicatie hosting

Applicatiehosting

Terminals

Terminals

Cloud opslag

Data storage

Telefonie

Telefonie

Online back-up

Online storage

Webhosting

Webhosting

Consultancy

Consultancy

Support

Support

Selfservice

Selfservice

 

Online werkplek

Online werkplek

Werkplekbeheer

Werkplek beheer

Azure beheer

Azure beheer

Microsoft 365

Microsoft 365

Servers

Servers

Applicatie hosting

Applicatiehosting

Terminals

Terminals

Cloud opslag

Data storage

Telefonie

Telefonie

Online back-up

Online storage

Webhosting

Webhosting

Consultancy

Consultancy

Support

Support

Selfservice

Selfservice

 

Staat de gewenste oplossing er niet bij?

Neem contact met ons op via sales@codesk.nl of via telefoonnummer 088 - 188 1999
We kijken graag hoe we jouw wens kunnen invullen.

Te hoge kosten?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je ICT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand. En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

Wij doen het anders

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties. We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Is jouw ICT niet flexibel (genoeg)?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Is jouw ICT verouderd?

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Niet up-to-date = risico

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen.

Gratis upgraden

Geen catch! Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Is jouw werkplek wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Jouw zorgen de deur uit

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag over ICT?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!