ICT beheer van werkplekken 

Een uitdaging voor (kleinere) MKB bedrijven

ICT beheer van werkplekken lastig?

Het beheer van ICT en werkplekken in het bijzonder is voor veel, met name kleinere MKB bedrijven een uitdaging.

Uitbesteden of zelf regelen?

Vaak wordt het beheer van ICT overgelaten aan een eigen of ingehuurde systeembeheerder. Die heeft vaak niet te tijd om alle ontwikkelingen bij te benen. Uitbesteden aan grotere ICT-dienstverlener met meer kennis en specialiteiten is vaak weer te duur.

Kies voor focus!

CoDesk specialiseert zich in het leveren van compleet beheerdee online ICT werkplekken vanuit haar private cloud of desgewenst de public cloud van Microsoft.

Werkplek inrichting kant-en-klaar

Elk bedrijf is anders, maar de basis is toch vaak grotendeels gelijk aan die van andere bedrijven. Dat geldt ook de werkplekken en het ICT beheer. Daarom levert CoDesk een aantal varianten die kant-en-klaar direct beschikbaar zijn.  Bekijk ze hier
Bovenop die basis is alles mogelijk om elke werkplek verder aan te passen met standaard diensten en maatwerk

Werken in de cloud gratis proberen

Omdat wij geloven in onze aanpak, mag jij alles zonder kosten proberen. Een proof-of-concept noemen we dat.

 

Hét ICT concept voor het MKB

ICT beheer kan je overal regelen. Waar wij ons in onderscheiden is het neerzetten van een standaard waar 80% van alle organisaties in Nederland direct en veilig mee aan de slag kan.
Meer 90% van de bedrijven is MKB. En van die bedrijven heeft bijna driekwart minder dan 10 medewerkers. Hebben die dan veel tijd en geld voor goede ICT? Nee, dat blijft vaak een ondergeschoven kindje.  Met onze diensten is dat echter verleden tijd!

Microsoft 365 voor MKB bedrijven
smart CoDesk 365

Direct profiteren van professionele ICT

Omdat we vanuit het idee werken dat alles zoveel mogelijk geautomatiseerd en modulair moet kunnen werken, kunnen we heel, heel snel leveren.  Zelfs een gratis ‘Proof-of-Concept‘ is zo geen probleem!

Onze opzet met slim geautomatiseerde modules maakt dat er ook altijd een plan achter die modules zit: ofwel ‘IT beleid as a Service.

Een druk op knop kan je zelf

Wat geautomatiseerd is, laat zich vaak vertalen in ‘een druk op de knop’. Dat kan iedereen, dus jij ook. Wij regelen die knop voor je en zo ben jij zelf  altijd  ‘in control’.
Dat vindt een auditor ook fijn. Want wat makkelijk te herhalen, meetbaar en schaalbaar is, is de perfecte opzet voor een ISO-certificering.

ICT zonder zorgen

CoDesk levert elke ICT werkplek zonder valkuilen:

  • Jouw omgeving wordt volgens onze CoDesk-standaard ingericht, zonder een smak aan set-upkosten
  • Back-up en (extra) beveiliging is helemaal geregeld
  • Support is grotendeels al inbegrepen
  • De meeste gevraagde extra diensten zoals lokaal beheer en webhosting staan al klaar
  • Aantoonbaar goed voor én door certificering
Compleet ICT werplek beheer

En door stabiele, goed samenwerkende onderdelen en klanten die weinig support nodig hebben, halen we een zeer hoge servicegraad. Plus: we houden tijd over voor meer uitdagende vragen, integraties, koppelingen en andere maatwerk.

Er is altijd meer te vertellen dan wat er op deze pagina past en er zijn vast nog vragen van jouw kant.  Bij een kop koffie is dat snel besproken.

Wil je liever nog niet met een sales in gesprek maar eerst antwoord op je IT-vragen? Dat kan! Plan dan een gesprek met Ben, onze CTO. Hij heeft alle IT-antwoorden. 

Te hoge kosten?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je ICT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand. En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

Wij doen het anders

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties. We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Is jouw ICT niet flexibel (genoeg)?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Is jouw ICT verouderd?

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Niet up-to-date = risico

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen.

Gratis upgraden

Geen catch! Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Is jouw werkplek wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Jouw zorgen de deur uit

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag over ICT?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!