ICT Maatwerk

Maatwerk-as-a-Service

Als jouw ICT toch ergens wringt …

… dan maken wij het passend!

Met ICT Maatwerk-as-a-Service gaan we voor jou aan  aan de slag om een passende aansluiting te maken. Sterker nog, dat vinden we stiekem heel erg leuk!

 

Custom build

Altijd op zoek naar “gestandaardiseerd maatwerk”

Deel van onze slagkracht ligt juist in het vertalen van veel voorkomende vragen (of beter gezegd thema’s) tot een oplossing die voor veel klanten direct werkt. Want dat kun je dan weer als standaard optie aanbieden tegen vriendelijke tarieven.  Als een ‘dienst’ dus.

Iemand moet de eerste zijn

Nadenken over een oplossing kan alleen met een goede vraagstelling en een duidelijke context. En niet te vergeten interesse in wat jij doet, wat jou drijft en wat jou succesvol maakt.

Daarbij leert de ervaring dat we oplossingen vaak al (deels) klaar hebben staan. Want uiteindelijk zijn veel van de processen in jouw organisatie in de basis niet zo anders dan die van andere organisaties.

Vaak ben je dus echt niet de eerste met een voor jouw gevoel misschien wel ‘gekke’ vraag. Of je ons op een nieuw spoor zet of dat we alles al op de plank hebben klaar liggen, weten we pas na een goed gesprek. 

 We bespreken jouw wensen graag eens bij een bakje koffie!

 

Laat je niet afremmen

De methode van CoDesk om dingen zoveel mogelijk te vertalen naar standaard onderdelen die eenvoudig per klant aan te passen zijn, heeft duidelijke voordelen.

  • Geen of weinig investeringen – Goed automatiseren kost veel tijd. En dus geld. Door er zoveel mogelijk standaard bouwblokken van te maken is niet alles alleen voor jouw rekening. Mag natuurlijk wel, maar we zien het ook als investering vanuit onszelf.
  • Innovatie door massa – Bouwblokken die we voor de ene klant gemaakt hebben, zijn vaak weer input voor een andere klant. Die verrijkt zo’n bouwblok met extra input en dat helpt ook de andere afnemers weer. Zo helpen bedrijven eigenlijk elkaar.
  • Try before you buy – Door onze ervaring durven we het wel aan om jouw werkomgeving (inclusief maatwerk) volgens het principe van  No Cure, No Pay aan te bieden. Leuke uitdaging voor ons, zekerheid voor jou!

Wat kunnen we voor jou doen?

Haast? Bel 088 1881999

Twijfel? Ook geen probleem

Wat als je nog met veel vragen zit?
Of heb je liever gewoon eerst antwoord op je IT-vragen zonder 'sales'?

Ben Lamers

Plan dan een gesprek met Ben, onze CTO
Kost je niks, maar levert zeker nuttige
inzichten op.

Te hoge kosten?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je ICT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand. En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

Wij doen het anders

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties. We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Is jouw ICT niet flexibel (genoeg)?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Is jouw ICT verouderd?

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Niet up-to-date = risico

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen.

Gratis upgraden

Geen catch! Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Is jouw werkplek wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Jouw zorgen de deur uit

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag over ICT?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!