Whitepapers

Wie niet kan delen kan ook niet vermenigvuldigen.
We helpen je graag op weg met onze kennis en ervaring.
Doe je voordeel met onze whitepapers. En aarzel niet om ze te delen met iemand anders.

Hoe CoDesk de meest voorkomende ICT ergernissen wegneemt voor ondernemers

Werken in de cloud?

Wat is de cloud eigenlijk? En wat betekent het voor jouw organisatie? En welke keuzes moet je maken als je  grip op je ICT wilt houden? Om je te helpen dat wensenlijstje samen te stellen, hebben wij alvast 10 geheimen om te onthullen voor als je de stap naar de cloud gaat maken. Dat voorkomt een hoop verrassingen.

Hoe CoDesk de meest voorkomende ICT ergernissen wegneemt voor ondernemers

Wat lost CoDesk op voor haar klanten?

IT-aanbieders zijn er veel, dus wat maakt CoDesk nou zo speciaal? Welke problemen lossen we nou op voor onze klanten? Dat zit met name in de 3 kenmerken die we in deze whitepaper beschrijven, waarmee het leven voor klanten ontzettend veel eenvoudiger is geworden.

Hoe CoDesk het beheer van het platform voor developpers uit handen neemt

CoDesk voor software leveranciers en beheerders

CoDesk biedt ontwikkelaars / beheerders van software of eigen clouddiensten het platform en alle tools om toepassingen zeer eenvoudig naar eindgebruiker te brengen én te beheren. We maken het je graag makkelijk.

Hoe CoDesk Microsoft365 kant-en-klaar aanbiedt zonder verrassingen

CoDesk365

Microsoft365 (voorheen Office365) is hot, want Microsoft dendert hard door, vooral in Nederland. Microsoft gooit daar ook flink wat marketinggeld tegen aan. En dat werkt, want veel mensen geloven dat Microsoft365 veilig, simpel, goedkoop en snel is. Dat heeft echter wel wat nuancering nodig. We vertellen u graag welke nuances en hoe wij daar een complete dienst van maken.

Waar wil je meer over weten?

Over welke vraag wil jij onze mening? Vraag het ons via
sales@codesk.nl of via telefoonnummer 088 – 188 1999.