Whitepapers

Wie niet kan delen kan ook niet vermenigvuldigen.
We helpen je graag op weg met onze kennis en ervaring.
Doe je voordeel met onze whitepapers. En aarzel niet om ze te delen met iemand anders.

Hoe CoDesk de meest voorkomende ICT ergernissen wegneemt voor ondernemers

Werken in de cloud?

Wat is de cloud eigenlijk? En wat betekent het voor jouw organisatie? En welke keuzes moet je maken als je  grip op je ICT wilt houden? Om je te helpen dat wensenlijstje samen te stellen, hebben wij alvast 10 geheimen om te onthullen voor als je de stap naar de cloud gaat maken. Dat voorkomt een hoop verrassingen.

Hoe CoDesk de meest voorkomende ICT ergernissen wegneemt voor ondernemers

Wat lost CoDesk op voor haar klanten?

IT-aanbieders zijn er veel, dus wat maakt CoDesk nou zo speciaal? Welke problemen lossen we nou op voor onze klanten? Dat zit met name in de 3 kenmerken die we in deze whitepaper beschrijven, waarmee het leven voor klanten ontzettend veel eenvoudiger is geworden.

Hoe CoDesk het beheer van het platform voor developpers uit handen neemt

CoDesk voor software leveranciers en beheerders

CoDesk biedt ontwikkelaars / beheerders van software of eigen clouddiensten het platform en alle tools om toepassingen zeer eenvoudig naar eindgebruiker te brengen én te beheren. We maken het je graag makkelijk.

Hoe CoDesk Microsoft365 kant-en-klaar aanbiedt zonder verrassingen

CoDesk365

Microsoft365 (voorheen Office365) is hot, want Microsoft dendert hard door, vooral in Nederland. Microsoft gooit daar ook flink wat marketinggeld tegen aan. En dat werkt, want veel mensen geloven dat Microsoft365 veilig, simpel, goedkoop en snel is. Dat heeft echter wel wat nuancering nodig. We vertellen u graag welke nuances en hoe wij daar een complete dienst van maken.

Waar wil je meer over weten?

Over welke vraag wil jij onze mening? Vraag het ons via
sales@codesk.nl of via telefoonnummer 088 – 188 1999.

Te duur?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je IT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand.

En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Niet flexibel?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Verouderde IT

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen. Geen catch!

Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!