ICT in de zorg en non-profit

Alles met passende zorg voor privacy

Non-profit en Zorg

Geheimhouding is key

Bij ICT in de zorg staat privacy voorop. Veel non-profit organisaties eisen dat ook. ICT moet daar dan ook bij aansluiten. AVG-compliancy is eerste prioriteit en veiligheid daarmee ook. Zo zorgen we ervoor dat u kunt werken zonder dat er ook maar een snippertje data achterblijft op een werkplek. Alles blijft netjes en goed beveiligd in onze datacenters . En die datacenters staan heel bewust alleen in Nederland.

Bijzondere applicaties

Steeds meer applicaties gaan naar de cloud. Ook in de wereld van zorg (gerelateerde) en non-profit dienstverlening is dat aan de orde van de dag. De applicaties in deze branches zijn toch vaak even net wat gevoeliger als het gaat om privacy en beveiliging. Een gelekt medische dossier of een uitdraai van de cliëntenlijst van een verslavingskliniek kan desastreuze gevolgen hebben. 

Veilig mee in de ICT-ontwikkelingen

Hoe kunnen we meegaan in de ICT-ontwikkelingen met grote aandacht voor de beveiliging van privacygevoelige gegevens? Zodanig dat het beheer afneemt, de kosten lager zijn en de gebruikers vooral méér gemak ervaren? 

Vanuit die vraag is CoDesk geboren! 

Een speciale ICT-omgeving voor de zorg

Om aan de specifieke wensen en eisen voor de zorg te kunnen voldoen heeft CoDesk een speciale ICT-omgeving voor zorg en non-profit organisaties ontwikkeld. De belangrijkste kenmerken van deze omgeving zijn de volgende:

  • De gecertificeerde omgeving voldoet standaard aan alle specifieke normen voor de zorg, zoals HKZ en NEN 7510
  • De omgeving is voorbereid op zorgspecifieke informatiesystemen zoals HIS, ZIS, xIS
  • Optimale integratie met EPD’s
  • Eenvoudig koppelbaar met medische apparatuur
  • Lokale data-opslag (fysiek op de laptop) wordt voorkomen (optie)
  • Alle data is gegarandeerd in NL opgeslagen
  • Extra beveiligde mailomgeving

Vanzelfsprekend kunnen er nog aanvullende kenmerken aan de omgeving worden toegevoegd. Meer weten?

Fijne klanten die we met zorg bedienen

Praktijk de Nieuwe Weg
GGZ De Hoofdlijn
Loyal Care thuiszorg

Tools voor veilige communicatie

In de wereld van de zorg is er bijzonder veel uitwisseling van gegevens tussen  professionals. Gevoelige informatie. Informatie die niet onder ogen van onbevoegden moet komen. Buiten én binnen de organisatie.

Veel van die informatie gaat veelvuldig via de e-mail (wat vaak juist de bedoeling is). Los van de betrouwbaarheid raakt het daar ook vaak verloren. Dat kan beter en veiliger vinden we bij CoDesk. Dat geldt ook voor het samenstellen van dossiers. Steeds meer digitaal.

Een van onze oplossingen daarvoor is CoDrive. Veilige opslag in de cloud (op servers in Nederland) waar alleen jij, jouw collega’s en indien gewenst cliënten onder gestelde voorwaarden bij kunnen.

Teleconsult GGZ

Te duur?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je IT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand.

En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Niet flexibel?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Verouderde IT

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen. Geen catch!

Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!