ICT in de zorg en non-profit

Alles met passende zorg voor privacy

Een speciale ICT-omgeving voor de zorg (en non-profit)

Om aan de specifieke wensen en eisen voor de zorg en non-profit te kunnen voldoen heeft CoDesk een speciale ICT-omgeving voor zorg en non-profit organisaties ontwikkeld. De belangrijkste kenmerken van deze omgeving zijn de volgende:

  • De gecertificeerde omgeving voldoet standaard aan alle specifieke normen voor de zorg, zoals HKZ en NEN 7510
  • De omgeving is voorbereid op zorgspecifieke informatiesystemen zoals een HIS, ZIS of ander xIS
  • Wij zorgen voor optimale integraties met applicaties zoals EPD’s
  • Eenvoudig koppelbaar met medische apparatuur
  • Lokale data-opslag (fysiek op de laptop) wordt voorkomen (optie)
  • Alle data is gegarandeerd in NL opgeslagen (tenzij anders gewenst is)
  • Extra beveiligde mailomgeving
  • Keuze om naast de (vaak duurdere) Microsoft opties ook te kunnen kiezen voor open source-opties

Vanzelfsprekend zijn er op deze basis nog diverse varianten te maken. Voor elke organisatie hebben we een passende oplossing, dus ook voor zorg en non-profit!

Als een behandelaar in gesprek met een client niet bij de gegevens kan, dan is dat blokkerend voor de dienstverlening. Daarom hebben wij een ICT-partner die we dit goed kunnen toevertrouwen.

Esther Zonneveld

Financieel Medewerker , De Hoofdlijn

Fijne klanten die we met zorg bedienen

Praktijk de Nieuwe Weg
GGZ De Hoofdlijn
Loyal Care thuiszorg
Non-profit en Zorg

Geheimhouding is key

Bij ICT in de zorg staat privacy voorop. Veel non-profit organisaties eisen dat ook. ICT moet daar dan ook bij aansluiten. AVG-compliancy is eerste prioriteit en veiligheid daarmee ook. Zo zorgen we ervoor dat u kunt werken zonder dat er ook maar een snippertje data achterblijft op een werkplek. Alles blijft netjes en goed beveiligd in onze datacenters . En die datacenters staan heel bewust alleen in Nederland.

Bijzondere applicaties

Steeds meer applicaties gaan naar de cloud. Ook in de wereld van zorg (gerelateerde) en non-profit dienstverlening is dat aan de orde van de dag. De applicaties in deze branches zijn toch vaak even net wat gevoeliger als het gaat om privacy en beveiliging. Een gelekt medische dossier of een uitdraai van de cliëntenlijst van een verslavingskliniek kan desastreuze gevolgen hebben. 

Veilig mee in de ICT-ontwikkelingen

Hoe kunnen we meegaan in de ICT-ontwikkelingen met grote aandacht voor de beveiliging van privacygevoelige gegevens? Zodanig dat het beheer afneemt, de kosten lager zijn en de gebruikers vooral méér gemak ervaren? 

Vanuit die vraag is CoDesk geboren! 

Tools voor veilige communicatie

In de wereld van de zorg is er bijzonder veel uitwisseling van gegevens tussen  professionals. Gevoelige informatie. Informatie die niet onder ogen van onbevoegden moet komen. Buiten én binnen de organisatie.

Veel van die informatie gaat veelvuldig via de e-mail (wat vaak juist de bedoeling is). Los van de betrouwbaarheid raakt het daar ook vaak verloren. Dat kan beter en veiliger vinden we bij CoDesk. Dat geldt ook voor het samenstellen van dossiers. Steeds meer digitaal.

Een van onze oplossingen daarvoor is CoDrive. Veilige opslag in de cloud (op servers in Nederland) waar alleen jij, jouw collega’s en indien gewenst cliënten onder gestelde voorwaarden bij kunnen.

Teleconsult GGZ

Onze oplossingen op een rij

Online werkplek

Online werkplek

Werkplekbeheer

Werkplek beheer

Azure beheer

Azure beheer

Microsoft 365

Microsoft 365

Servers

Servers

Applicatie hosting

Applicatiehosting

Terminals

Terminals

Cloud opslag

Data storage

Telefonie

Telefonie

Online back-up

Online storage

Webhosting

Webhosting

Consultancy

Consultancy

Support

Support

Selfservice

Selfservice

 

Online werkplek

Online werkplek

Werkplekbeheer

Werkplek beheer

Azure beheer

Azure beheer

Microsoft 365

Microsoft 365

Servers

Servers

Applicatie hosting

Applicatiehosting

Terminals

Terminals

Cloud opslag

Data storage

Telefonie

Telefonie

Online back-up

Online storage

Webhosting

Webhosting

Consultancy

Consultancy

Support

Support

Selfservice

Selfservice

 

Online werkplek

Online werkplek

Werkplekbeheer

Werkplek beheer

Azure beheer

Azure beheer

Microsoft 365

Microsoft 365

Servers

Servers

Applicatie hosting

Applicatiehosting

Terminals

Terminals

Cloud opslag

Data storage

Telefonie

Telefonie

Online back-up

Online storage

Webhosting

Webhosting

Consultancy

Consultancy

Support

Support

Selfservice

Selfservice

 

Staat de gewenste oplossing er niet bij?

Neem contact met ons op via sales@codesk.nl of via telefoonnummer 088 - 188 1999
We kijken graag hoe we jouw wens kunnen invullen.

Te hoge kosten?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je ICT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand. En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

Wij doen het anders

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties. We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Is jouw ICT niet flexibel (genoeg)?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Is jouw ICT verouderd?

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Niet up-to-date = risico

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen.

Gratis upgraden

Geen catch! Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Is jouw werkplek wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Jouw zorgen de deur uit

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag over ICT?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!