ICT in de zorg en non-profit

Alles met passende zorg voor privacy

Speciaal voor zorg en non-profit

Om aan de specifieke wensen en eisen voor de zorg en non-profit te kunnen voldoen heeft CoDesk een speciale ICT-omgeving voor zorg en non-profit organisaties ontwikkeld.

De belangrijkste kenmerken van deze omgeving zijn :

  • totale ontzorging: een eigen internetconnectie is voldoende  
  • gecertificeerde dienst, die voldoet aan alle specifieke normen voor de zorg, zoals HKZ en NEN 7510
  • alle data staat gegarandeerd in Nederland opgeslagen (tenzij anders gewenst is)
  • opslag van lokale data (b.v. op een computer) wordt standaard voorkomen (tenzij anders gewenst is)
  • keuze om naast Microsoft opties ook te kunnen kiezen voor budgetvriendelijke open source-opties
  • geen set-up kosten: ook kleine organisaties kunnen direct aansluiten 
  • voorbereid op zorgspecifieke informatiesystemen zoals een HIS, ZIS of ander xIS’en
  • optimale integraties met applicaties zoals online EPD’s
  • eenvoudig koppelbaar met medische apparatuur

Vanzelfsprekend zijn er op deze basis nog diverse varianten te maken. Voor elke organisatie hebben we een passende oplossing, dus ook voor zorg en non-profit!

Non-profit en Zorg

Als een behandelaar in gesprek met een client niet bij de gegevens kan, dan is dat blokkerend voor de dienstverlening. Daarom hebben wij een ICT-partner die we dit goed kunnen toevertrouwen.

Esther Zonneveld

Financieel Medewerker , De Hoofdlijn

Kostenbeheersing

In de zorgsector zien wij meer knellende budgetten dan elders. Het inzichtelijk en voorspelbaar maken van de kosten is daarom belangrijk.

Daarnaast denken we actief mee over alternatieven:  is open source een optie? Of past het Microsoft programma voor non-profit organisaties?

Minder gedoe, meer gemak

In het verlengde ligt het verminderen van beheer en het verhogen van gemak (en dus tijdswinst) voor de mensen die er mee moeten werken. Dat komt mooi uit want vanuit die vraag is CoDesk geboren!

 

Steeds meer applicaties naar de cloud

Steeds meer applicaties gaan naar de cloud. Ook in de wereld van zorg (gerelateerde) en non-profit dienstverlening is dat aan de orde van de dag. 

Gevoelige gegevens vragen meer zorg 

De applicaties voor de zorg zijn toch vaak even net wat gevoeliger als het gaat om privacy en beveiliging. Een datalek met medische gegevens kan desastreuze gevolgen hebben. Zorginstellingen hebben soms koudwatervrees als het gaat om cloud of andersom, ze zien de risico’s niet door het vaak abstracte karakter van ‘cloud’.  

Ontzorging bij nieuwe ontwikkelingen

CoDesk helpt zorg en non-profit instellingen om de data binnen te houden. Dat doen we door onze slimme aanpak en gevraagd én ongevraagd advies. We staan bij alle nieuwe ontwikkelingen naast onze klanten om met ze mee te denken, de technische discussies met leveranciers op te pakken en functionele aanpassingen te begeleiden. 

Fijne klanten die we met zorg bedienen

Praktijk de Nieuwe Weg
GGZ De Hoofdlijn
Loyal Care thuiszorg
Gefferie's Care
Stichting WGF
Drakepit Kinderopvang
landgoed tannenberg
thuiszorg eerstehulp
summa thuiszorg
Proderma Huidtherapie
Artemis Health
Van Zorg naar Beter

Wat kunnen we voor jou doen?

Haast? Bel 088 1881999

Twijfel? Ook geen probleem

Wat als je nog met veel vragen zit?
Of heb je liever gewoon eerst antwoord op je IT-vragen zonder 'sales'?

Ben Lamers

Plan dan een gesprek met Ben, onze CTO
Kost je niks, maar levert zeker nuttige
inzichten op.

Onze oplossingen op een rij

Online werkplek

Online werkplek

Werkplekbeheer

Werkplek beheer

Azure beheer

Azure beheer

Microsoft 365

Microsoft 365

Servers

Servers

Applicatie hosting

Applicatiehosting

Terminals

Terminals

Cloud opslag

Data storage

Telefonie

Telefonie

Online back-up

Online storage

Webhosting

Webhosting

Consultancy

Consultancy

Support

Support

Selfservice

Selfservice

 

Online werkplek

Online werkplek

Werkplekbeheer

Werkplek beheer

Azure beheer

Azure beheer

Microsoft 365

Microsoft 365

Servers

Servers

Applicatie hosting

Applicatiehosting

Terminals

Terminals

Cloud opslag

Data storage

Telefonie

Telefonie

Online back-up

Online storage

Webhosting

Webhosting

Consultancy

Consultancy

Support

Support

Selfservice

Selfservice

 

Online werkplek

Online werkplek

Werkplekbeheer

Werkplek beheer

Azure beheer

Azure beheer

Microsoft 365

Microsoft 365

Servers

Servers

Applicatie hosting

Applicatiehosting

Terminals

Terminals

Cloud opslag

Data storage

Telefonie

Telefonie

Online back-up

Online storage

Webhosting

Webhosting

Consultancy

Consultancy

Support

Support

Selfservice

Selfservice

 

Staat de gewenste oplossing er niet bij?

Neem contact met ons op via sales@codesk.nl of via telefoonnummer 088 - 188 1999
We kijken graag hoe we jouw wens kunnen invullen.

Te hoge kosten?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je ICT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand. En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

Wij doen het anders

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties. We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Is jouw ICT niet flexibel (genoeg)?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Is jouw ICT verouderd?

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Niet up-to-date = risico

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen.

Gratis upgraden

Geen catch! Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Is jouw werkplek wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Jouw zorgen de deur uit

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag over ICT?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!