CoDesk voor resellers

Codesk als aanvulling op jouw assortiment

Veel collega-resellers zetten de oplossingen van CoDesk in als praktische en eenvoudig te implementeren oplossing voor klanten. Met als reden:

 • uitbreiding van hun portfolio
 • uitbreiding van de capaciteit
 • antwoord op vragen van klanten om meer ‘cloud’
 • besparing van tijd bij migratie van bestaande klanten naar een nieuwe omgeving

Daarmee bieden we een mooie en kwalitatief hoogstaande aanvulling op jouw eigen assortiment diensten. Je hanteert je eigen prijsmodel en je bepaalt zelf wat je jouw klanten berekent.

De chemie tussen CoDesk en haar resellers

Standaard geregeld

Een flink aantal zaken zitten standaard in onze resellers-oplossing:

 • “Proof of Concept” opties zonder verplichtingen
 • zeer eenvoudig beheer vanaf 1 plek voor al jouw klanten 
 • eigen beheer van back-end servers voor klanten
 • optioneel: eigen beheer van fileservers voor klanten
 • eigen monitoring van klanten / klantsystemen
 • meer opties voor eigen beheer afhankelijk van je eigen technische skills
 • facturatiegegevens in format naar keuze (in bijvoorbeeld XLSX, CSV, TXT, XML, JSON etc)

Aantoonbaar goed

CoDesk levert online werkplekdiensten en datacenterinfrastructuur aan organisaties met wensen op het gebied van flexibiliteit, beveiliging, eigen applicaties, (eigen) beheer, monitoring en procesautomatisering.

De oplossingen zijn:

 • modulair en per module zeer compleet
 • praktisch en eenvoudig te implementeren
 • flexibel: groeit/krimpt mee met de vraag
 • geschikt voor zowel “launch&leave” resellers / integrators als voor “value added” resellers
 • gebouwd op ‘best practices’ en ISO 27001-gecertificeerd

Een goed basis is het halve werk

CoDesk levert een gecentraliseerde basis ICT-omgeving op basis van (HTML5-Based) Remote Desktop (RDP).  Daar zit een hele bewuste keuze achter:

 • het is voor MKB-klanten te duur om zelf volgens ‘corporate’ standaarden ICT in te richten
 • alle beveiliging en redundantie is relatief eenvoudig én centraal geregeld
 • op werklocaties is er niet meer nodig dan een standaard internetverbinding
 • deze architectuur werkt zonder dat er nog data op lokale werkplekken staat

Op basis van deze basis zijn alle andere diensten ontwikkeld die aanvullend óf los afgenomen kunnen worden. Denk aan e-mail, telefonie, webhosting, online back-up, VPS-diensten.

Use our brains!

Het is was voor ons duur om kleinere omgevingen te upgraden, maar er raakte steeds meer end-of-life. Dus we moesten wel iets doen.
Via CoDesk hebben we nu een hoogwaardig kwalitatief alternatief en hoeven we zelf bijna niks meer te doen. Complete “nieuwbouw” voor de klant, geen investering, zeer snel geïmplementeerd en alles loopt gewoon nog via onze boeken. Top!

Voor slimme resellers

Wat maakt onze oplossingen voor jou een slimme keuze?

 • geen investeringen nodig
 • modulair, dus mix & match
 • opstap naar een white label opzet in (OPEX) stappen
 • beproefde kwaliteit met een grote installed base
 • voor specialisten door specialisten
 • lage kosten – ideaal voor kleinere organisaties
 • continue inkomsten door Pay-as-You-go model

Reseller cases

Meer weten hoe we uw business kunnen versterken?

U mag natuurlijk ook meer vragen over de techniek achter Codesk…

Te duur?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je IT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand.

En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Niet flexibel?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Verouderde IT

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen. Geen catch!

Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!