Klantcase: Technical Valley

Tekst:  Annelies Roon
GeïnterviewdeMarloes Wessels, verantwoordelijk voor ICT en back-office bij Technical  Valley (en andere labels)

Technical Valley Flexservice hosting
Onze eigen ICT-omgeving was aan vervanging toe en we wilden de overstap maken naar de cloud. CoDesk werd ons toen via via aangeraden als een jong bedrijf met veel kennis van zaken en een grote gedrevenheid. Dat klopt precies. Na vier jaar ervaring met CoDesk zijn we nog steeds zeer tevreden.
Temphory is in een paar jaar tijd flink gegroeid. Dan moet je ook je ICT anders inrichten. Het is best wel complex om daarbij zelf alles te kunnen en te weten. Tijdens het eerste oriënterende gesprek merk je al snel of iemand je begrijpt. Wat CoDesk te bieden heeft en wat wij nodig hadden, bleek naadloos op elkaar aan te sluiten. CoDesk is goed op de hoogte en we kregen meteen allerlei suggesties om onze behoeftes voor een clouddienst richting te geven. Ze denken echt met je mee.

CoDesk levert precies wat je als groeiend bedrijf nodig hebt

CoPi kastjes en mappenstructuur

CoDesk verzorgt niet alleen onze cloud-omgeving; we maken ook gebruik van de CoPi kastjes. Hartstikke handig, want daarmee heb je geen computer nodig. En onlangs heeft CoDesk ons geholpen met de inrichting van een nieuwe mappenstructuur, gericht op verdere groei.

CoDesk heeft dat hele systeem voor ons ingericht en op donderdagavond klaargezet, zodat wij het vrijdagmorgen konden testen en in gebruik nemen. De paar kleine dingen die nog bijgesteld moesten worden, losten ze vervolgens in het weekend nog op. Echt dat je denkt: ‘Hallo, hebben jullie geen weekend?’

CoFoon

Sinds een jaar hebben we ook CoFoon. KPN stopte met de ADSL-lijn, maar voor onze uitstraling naar buiten, en voor intern doorverbinden, wilden we toch vaste lijnen blijven houden. Het handige van dit systeem is dat je weinig extra apparatuur nodig hebt om het te laten werken. Dat levert een flinke kostenbesparing op.
Bovendien draait CoFoon mee in de andere diensten van CoDesk, dus je hebt er geen omkijken naar. CoDesk richt het systeem op maat in en doet het beheer. Laatst vroeg ik drie keer kort achter elkaar om een bepaalde aanpassing; toen gaven ze me meteen een inlogpagina, zodat ik het voortaan zelf kon regelen. Superhandig.

ITM-systeem

Ook het ITM-systeem is ideaal. Heel gebruiksvriendelijk. Ik werk er heel veel mee en het scheelt me enorm veel tijd. Als er bijvoorbeeld een applicatie vastloopt, heb ik via een harde resetknop in een paar seconden die medewerker weer aan de gang. Je hoeft niet in te bellen, niks.
Bij CoDesk is niks te gek. Als we zeggen: dit en dat lijkt ons handig, dan zetten zij het neer. Desnoods bouwen ze het zelf. Ze zijn betrouwbaar en 24/7 bereikbaar: per telefoon, per mail of met een online ticketsysteem.

Moeilijk meetbare meerwaarde

Ik vind het lastig om de meerwaarde van de CoDesk diensten in harde cijfers uit te drukken. Maar als je bedrijf groeit, moet je op elk moment een professioneel functionerend ICT-systeem hebben. CoDesk neemt alle zorgen rondom programmering, hardware en beheer uit handen en zorgt dat je maatwerkzaken snel en gemakkelijk zelf kunt regelen. Dat is precies wat je als groeiend bedrijf nodig hebt.

Te hoge kosten?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je ICT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand. En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

Wij doen het anders

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties. We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Is jouw ICT niet flexibel (genoeg)?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Is jouw ICT verouderd?

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Niet up-to-date = risico

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen.

Gratis upgraden

Geen catch! Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Is jouw werkplek wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Jouw zorgen de deur uit

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag over ICT?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!