Fabreasy = PDF’s (geautomatiseerd) bewerken… maar dan heel simpel

door | 9 juni 2021

PDF voorzien van elektronisch briefpapier en andere slimme bewerkingen

Bij CoDesk houden we van automatiseren en slimme tools. Met Fabreasy hebben we nu iets gevonden wat veel klanten blij gaat maken. Klanten die nu veel tijd steken in allerlei bewerkingen van PDF’s, zoals het combineren van documenten uit diverse bronnen.

Met 1 klik heb je met Fabreasy een rijke set aan zeer slimme PDF-tools bij de hand. Zeer betaalbaar en zoals altijd bij CoDesk: geen set-upkosten, direct beschikbaar en je betaalt alleen als je de applicatie echt gebruikt.

fabreasy_dashboard

Drag, drop, merge, split, rotate, e-mailen, briefpapier toevoegen, onderteken en beveiligen

Wat kan je er dan allemaal mee? Nou, zo beetje alles wat je kan bedenken als het gaat om werken  met meerdere (PDF) bestanden. Daarbij komt dat Fabreasy ook overweg kan met bijvoorbeeld Word en Excel bestanden.
Dat scheelt een flinke tussenstap. In veel andere tools moet je eerst alles al in PDF-format hebben. Daarbij zijn veel van die tools zogenaamde ‘one-trick-pony’s’. Dat wil zeggen: je kan er 1 bepaalde actie mee doen en dat is het dan.

Fabreasy heeft alle tools bij elkaar én gaat uit van automatisering. Waar moet je dan aan denken? Bijvoorbeeld: haal elke 15 minuten bestanden in een bepaalde map op, converteer ze naar PDF met eigen briefpapier er onder en mail ze dan naar naar persoon X, Y en Z.

Ook een mooie optie: briefpapiersets. Hier kun je meerdere soorten digitaal briefpapier voor bijvoorbeeld verschillende BV’s e.d. toekennen.  Of het aanbrengen van de juiste opmaak bij  verschillende activiteiten: zoals rapportages, offerten, facturen (desgewenst met voorloop PDF of achterloop PDF, denk hierbij aan een voorblad of algemene voorwaarden aan het einde).

Meerdere aanvliegroutes om te beginnen

Nog een mooie feature van Fabreasy: er zijn meerdere manier om met het bewerken van bestanden te beginnen.
In Office vind je Fabreasy terug in het ribbon, maar je kan ook een toolbar activeren als je liever ‘drag & drop’ vanuit de Windows Verkenner werkt.

fabreasy_drag_and_drop

En als je even niet waar je moet beginnen: er is ook een dashboard waar alle opties getoond en beschreven worden.

Anders dan Foxit Phantom PDF

Voor klanten die reeds Foxit Phantom PDF gebruiken is de vraag wellicht of Fabreasy beter is? Dat ligt er aan; Fabreasy is anders.
Phantom PDF is ooit gekozen als alternatief voor het dure Adobe Acrobat Professional. Het kan ontzettend veel en ook dingen als PDF’s samenstellen vanuit meerdere bronnen. Maar Phantom is gemaakt om content in PDF te bewerken. Fabreasy kan wat  Phantom niet kan: veel voorkomende taken met bestaande documenten uitvoeren én automatiseren.

Hulp bij automatisering

Fabreasy mag door CoDesk klanten tot en met augustus 2021 gratis gebruikt worden, dus er is alle ruimte om te testen. Maar er zijn veel opties om uitgebreide automatisering toe te passen in documentstromen. Met inrichting van de stappen, de huisstijl, templates en automatisch ondertekening kan je soms best wat tijd kwijt zijn. De leverancier van Fabreasy kan daar bij helpen.
Afhankelijk van de vraag zijn daar dan wel of geen kosten aan verbonden. Maar wees gerust: eventuele kosten zijn door alle besparingen in tijd snel terugverdiend! Anders was Fabreasy ook niet door de CoDesk-keuring gekomen 😉

Meer weten over onze manier om werken makkelijker te maken?

Neem contact met ons op!
Bel 088-1881999 of mail sales@codesk.nl

Meest recente artikelen

Stemmetjes in je hoofd – ICT-irritatie #3

Weer die stemmetjes in je hoofd Alsof je je irritante collega weer hoort met die dingen die nog moeten, waar je echt geen zin in hebt. Waarvan je maar zegt dat ze (nu) niet belangrijk zijn, ook al weet je dat dat niet waar is …! Het is stiekem wel belangrijk. Maar het...

SPAM – ICT-irritatie #2

Weg met die troep SPAM is er in vele vormen. Bijvoorbeeld die met schreeuwende onderwerpen dat je een flink bedrag hebt gewonnen, met cyrillisch schrift of waarschuwingen dat je creditcard verloopt met een vage link er in. Dit worden wel phishing en/of malware mails...

Nieuwe werkplek inrichten – ICT-Irritatie #1

Waarom duurt dat zo lang? Herken je dat? Een nieuwe medewerker komt over 30 minuten binnen en je moet nog haar nieuwe werkplek inrichten.  Dan maar even improviseren op de eerste dag. Je moet die nieuwe collega toch eerst met het team kennis laten maken, er moeten nog...

Werken in de cloud = toch meer beheer dan verwacht

De aanname Een Windows computer met daarop Microsoft Office is voor meer dan 80% van de bedrijven de dagelijkse standaard. Binnen Office en dan met name Office365 zie je steeds meer de integratie met de cloudservices van Microsoft. De opslag van je documenten in...