Koffie!

Neem even de tijd om over ‘de cloud’ en jouw ICT te praten

 Veel mooie dingen zijn begonnen met een goede kop koffie. Dat geldt in ieder geval voor alle relaties met onze klanten. En wie weet ook voor jouw verdere stappen als het gaat om cloud & ICT

Koffie en ICT is een ideale combinatie

Genoeg zaken waar we het over kunnen hebben

  • Waar sta je met jouw ICT
  • Welke uitdagingen er liggen
  • Werkt alles goed of kan het beter?
  • De investeringen die voor de deur liggen
  • Cloud en alle ontwikkelingen
  • Verbeterde integratie van jouw software-pakketten
  • Veiligheid, privacy en niet te vergeten de continuïteit
  • Hoe je  ICT slim en praktisch regelt als je zelf geen ICT afdeling hebt

Nogal gek op koffie

We zijn bij CoDesk nogal gek op koffie.

We hebben er zelfs een blog over geschreven. Want er is wel een goede parallel te trekken met ICT.

 Ja, leuk. Laat maar zien

 

Doe mij die koffie maar

Kortom

Kortom, minimaliseren van gedoe, zorgen dat het goed draait zodat er meer tijd is voor de business.

Het levert altijd wat op

We durven wel met zekerheid te zeggen dat het kopje koffie altijd wat oplevert. Mocht je achteraf toch zeggen dat het zonde van je tijd was dan zullen we dat op gepaste wijze goedmaken.

Boek direct een afspraak met Ben!

P.s. het kan het een virtueel kopje koffie zijn maar doet niets af aan de waarde van het gesprek!

Ik ben CTO en vooral geen Sales.
Voor luchtkasteken of ideale vergezichten moet je mij niet hebben. Wel voor wat er écht kan!

Ben Lamers

CTO CoDesk

Na een advies over op welke manieren non-profit organisatie Inversa ‘naar de cloud’ kon stappen:

Hier word ik blij van. Het is duidelijke en begrijpelijke taal. Ik ga dit verder in de organisatie bespreken.

Astrid van der Voort
Directrice, Inversa

Te hoge kosten?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je ICT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand. En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

Wij doen het anders

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties. We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Is jouw ICT niet flexibel (genoeg)?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Is jouw ICT verouderd?

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Niet up-to-date = risico

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen.

Gratis upgraden

Geen catch! Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Is jouw werkplek wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Jouw zorgen de deur uit

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag over ICT?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!