Terug naar CoDesk homepage
Link naar het CoDesk webmail portaal
Link naar het CoDesk CoDrive portaal
Link naar het CoDesktop  WebAccess portaal
Link naar het CoDesk SSPR portaal
Voor alle vragen over modern workplaces, remote werken, veilig thuiswerken en cloud

Uitzendbureaus

Privacygevoelige data, wij zitten er bovenop!

Een uitzendbureau kan niet zonder gegevens van kandidaten. Allemaal persoonsgegevens. Onder die gegevens zitten bijvoorbeeld ID-bewijzen. En daarop staan door de AVG als zodanig aangeduide bijzondere persoonsgegevens. Dat vraagt dus extra voorzichtigheid.

De uitdaging van de cloud

De cloud biedt vele goede ontwikkelingen. Snelheid, veiligheid, gemak. Maar er zit ook een keerzijde aan. Gebruikersbeheer, applicaties die lastig gegevens kunnen uitwisselen of onnodige kosten voor licenties. Maar ook de plek waar de – persoons en bedrijfsgevoelige – data is opgeslagen. Veel bedrijven geven er de voorkeur aan dat dat binnen de Europese Unie is. Maar zelfs dan zijn er vragen over bijvoorbeeld de lange armen van de Amerikaanse overheid en de groeiende invloed van Big Tech.

Beweging en dynamiek

We zien bij onze klanten flink wat ontwikkelingen rond hun ICT. Zoals de vraag om meer te kunnen doen met analyse van data of het snel kunnen inspelen op lokale omstandigheden zoals het plaatsen van een ‘pop-up’store.
Voor al dit soort ontwikkelingen heeft CoDesk ‘standaard maatwerk’ klaar staan, zoals de CoPi voor de pop-up stores en hele flexibele telefoonoplossingen met CoFoon

Altijd 100% NL en AVG-proof

De opzet van CoDesktop is geheel toegesneden op het verwerken van privacygevoelige data. Alles is ontwikkeld en ingericht om AVG-proof te werken. En voor de zekerheid houden we alle data 100% in Nederland.

De grote jongens redden zich wel

De grote uitzendbureaus hebben genoeg middelen om flink te investeren in ICT. Voor veel van de kleinere bureaus is dat een uitdaging. Hoe kan je slim, praktisch en kostenbewust je ICT heel goed op orde krijgen? Dat is waar onze oplossingen speciaal voor gemaakt zijn. Compactere organisaties die een ‘all-inclusive’ oplossing zoeken. Met duidelijkheid over wat je krijg, hoe het werkt en ook wat het kost.

ICT voor uitzendbureaus

Cloud 1.0 tot 4.0

Wat de wereld dus simpeler moet maken, maakt het eigenlijk ingewikkelder. We hebben er een blog over geschreven. 

Bekende namen

CoDesk verzorgt de ICT voor honderden uitzendbureaus. We snappen de uitdagingen en hebben veel kennis van en ervaring met de veel gebruikte softwarepakketten in deze branche.

MySolution MSF uitzendbureau software gehost door CoDesk
FlexService  uitzendbureau software gehost door CoDesk

Op zoek naar een IT partner die ervoor zorgt dat u uw tijd kan besteden aan het succes van uw organisatie?

Een half uur van uw tijd is genoeg om u daar meer over te vertellen.