Creation: Free Design

CoPi: Een écht simpele werkplek zonder investeringen

copiCoDesk levert eigenlijk geen hardware, dat is niet onze focus. Maar te veel klanten worstelen met onhandige ThinClients of niet uniforme inrichting van werkplekken. Vervangen is vaak te duur en beheren is erg lastig voor MKB-bedrijven die juist géén ICT'er in huis willen hebben. En zeker nu de AVG / GDPR om de hoek komt kijken is het voorkomen van datalekken een hot topic. En wat is er dan handiger dan een werkplek waar de data écht centraal opgeslagen blijft en er niets lokaal kan verdwijnen ? Voor 80% van kenniswerkers is dat echt meer dan voldoende !

Daarom is er toch door CoDdesk een eigen terminal ontwikkeld. Als dienst én niet als product. Klanten betalen maandelijks voor het gebruik van deze manier van toegang en het kastje krijg je er eigenlijk gewoon bij. Tegelijkertijd bespaart u ook nog eens minimaal 50 euro per jaar per werkplek aan stroomkosten. Dat is eenvoudig besparen!

CoPi

Klanten hoeven zelf alleen nog een scherm, toetsenbord en muis toe te voegen... CoDesk raadt aan om er ook een stoel, bureau, goede koffie en een prettige werksfeer bij te doen voor het beste resultaat.