Creation: Free Design

CoDrive

codriveCoDesk biedt een veilig alternatief voor diensten als Dropbox, WeTransfer en FTP onder de naam CoDrive. Hiermee loopt u niet het risico dat uw gegevens, zonder uw toestemming, door derden gebruikt worden. Met CoDrive voldoet u daarnaast ook aan de eisen van de Autoriteit Gegevensbescherming (voorheen College Bescherming Persoonsgegevens), ten aanzien van dataopslag in de Cloud. Een veilig idee, zeker als u met privacygevoelige dossiers werkt.

CoDrive koppelt direct aan uw eigen storage (standaard uw Homedrive als u ook een Desktop gebruikt) in het CoDesk datacenter. Uw data blijft te allen tijde in Nederland. Met CoDrive deelt u op eenvoudige wijze gegevens met medewerkers, partners en klanten. Verder is het mogelijk om versiebeheer meteen te regelen.

Met CoDrive synchroniseert u uw documenten eenvoudig op meerdere devices; Windows, Android, iOS of Linux. Waar u ook bent, u heeft altijd de laatste versie van uw documenten bij de hand, zelfs zonder Internetverbinding!

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u advies hoe wij uw organisatie van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 088 - 188 1999.