Nieuwe werkplek inrichten – ICT-Irritatie #1

door | 17 maart 2022

Nieuwe werkplek inrichten duurt lang

Waarom duurt dat zo lang?

Herken je dat? Een nieuwe medewerker komt over 30 minuten binnen en je moet nog haar nieuwe werkplek inrichten. 

Dan maar even improviseren op de eerste dag. Je moet die nieuwe collega toch eerst met het team kennis laten maken, er moeten nog documenten getekend worden en natuurlijk is er nog een rondleiding. Daar komen we die eerste dag wel mee door en eventueel moet een andere collega het morgen maar even fixen.

 

Eerlijk is eerlijk

Nu kan dit natuurlijk een keertje gebeuren. Als we eerlijk zijn hoor je dit soort verhalen net iets te vaak. Een nieuwe werkplek inrichten is echter iets te belangrijk om niet te doen. Maar ja, het is geen leuk werk (tenzij ICT echt je vak is) en stel je het uit. Windows stelt meteen al lastige vragen waar je niet op zit te wachten en dan moet je nog bedenken welke applicaties er allemaal moeten worden geïnstalleerd. En bij welke bestanden moet hij/zij kunnen of juist niet?  En dan vergeet je vaak ook nog wel iets.
Eigenlijk moet je ook nog aan beveiliging denken, maar je kwam al tijd te kort, dus dan maar Windows out-of-the-box met alle gratis troep er op. Kortom, het is gedoe en irritant.

Gelooft je nog in sprookjes?

Kan dat niet simpeler? Het zal toch wel? Genoeg IT-mannetjes die het beweren, maar als het dan zover is, blijkt het opnieuw gedoe. Of niet te betalen zo duur. Dan toch maar beter de irritaties voor lief nemen … ?

Toch is er nog hoop

Ook voor de IT-gefrustreerden onder ons is er nog hoop. ? Want wil je snel jouw werkplek (of die van een nieuwe medewerker) ingericht hebben met de juiste rechten, beveiliging, applicaties en toegang tot de juiste bestanden? En dat binnen een uur als het moet? Betaalbaar? Ja, dat kan! Echt, er is echt nog hoop!  

Uitproberen hoe het werkt

Wij hebben de oplossing klaar staan. Die werkt voor de kleinste bedrijven en doet wat normaal alleen grote bedrijven zich kunnen veroorloven.

We horen weleens dat onze beloftes te mooi zijn om waar te zijn. Want waarom doen anderen het dan niet net zoals als jullie? Die vraag krijgen we weleens. En om eerlijk te zijn, vragen wij ons dat ook weleens af.

CoDesk voor versnelling van uw business

Om te laten zien hoe het werkt hebben we daarom een proefomgeving klaar staan. Of nog beter: we richten een gratis proefomgeving voor je in, geheel naar jouw wensen. Dan kan je zien of we het sprookje hierboven waar kunnen maken voor jouw bedrijf of organisatie.  Dus dat je precies die werkplek aan medewerkers kunt bieden waar ze hun werk mee kunnen doen. Zonder allerlei toetsers en bellen van de fabrikant van de laptop, al die zogenaamd gratis aanbiedingen waar je nooit meer van afkomt of andere (Microsoft) ‘oplossingen’ waar niemand op zit te wachten.

IT-beleid ‘as a service’

Onze manier van inrichten heeft ook oog voor beveiliging en privacy en vormt daarmee een kant-en-klaar IT-beleid ten aanzien van de werkplekken. Dat krijg je standaard er bij en daarmee is niet alleen de medewerker blij maar ook de auditor / accountant.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier om contact op te nemen of je aan te melden voor een gratis proefomgeving.

En als je nou denkt: maar bij ons is het toch anders…. We houden wel van een uitdaging, dus kom maar door.

Vraag het aan CoDesk

Mail naar sales@codesk.nl

Of bel 088 - 188 1999

Ben Lamers

 Wil je liever nog niet met een sales in gesprek maar eerst antwoord op je IT-vragen? Dat kan! Plan dan een gesprek met Ben, onze CTO. Hij heeft alle IT-antwoorden. 

Onze oplossingen op een rij

Online werkplek

Online werkplek

Werkplekbeheer

Werkplek beheer

Azure beheer

Azure beheer

Microsoft 365

Microsoft 365

Servers

Servers

Applicatie hosting

Applicatiehosting

Terminals

Terminals

Cloud opslag

Data storage

Telefonie

Telefonie

Online back-up

Online storage

Webhosting

Webhosting

Consultancy

Consultancy

Support

Support

Selfservice

Selfservice

 

Online werkplek

Online werkplek

Werkplekbeheer

Werkplek beheer

Azure beheer

Azure beheer

Microsoft 365

Microsoft 365

Servers

Servers

Applicatie hosting

Applicatiehosting

Terminals

Terminals

Cloud opslag

Data storage

Telefonie

Telefonie

Online back-up

Online storage

Webhosting

Webhosting

Consultancy

Consultancy

Support

Support

Selfservice

Selfservice

 

Online werkplek

Online werkplek

Werkplekbeheer

Werkplek beheer

Azure beheer

Azure beheer

Microsoft 365

Microsoft 365

Servers

Servers

Applicatie hosting

Applicatiehosting

Terminals

Terminals

Cloud opslag

Data storage

Telefonie

Telefonie

Online back-up

Online storage

Webhosting

Webhosting

Consultancy

Consultancy

Support

Support

Selfservice

Selfservice

 

Staat de gewenste oplossing er niet bij?

Neem contact met ons op via sales@codesk.nl of via telefoonnummer 088 - 188 1999
We kijken graag hoe we jouw wens kunnen invullen.

Te hoge kosten?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je ICT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand. En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

Wij doen het anders

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties. We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Is jouw ICT niet flexibel (genoeg)?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Is jouw ICT verouderd?

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Niet up-to-date = risico

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen.

Gratis upgraden

Geen catch! Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Is jouw werkplek wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Jouw zorgen de deur uit

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag over ICT?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!