Terug naar CoDesk homepage
Link naar het CoDesk webmail portaal
Link naar het CoDesk CoDrive portaal
Link naar het CoDesktop  WebAccess portaal
Link naar het CoDesk SSPR portaal
Voor alle vragen over modern workplaces, remote werken, veilig thuiswerken en cloud

Een écht simpele werkplek zonder investeringen

door | 12 september 2017

Deze week is er weer een klant overgestapt op werken via onze terminal ‘as a service’ (inderdaad dienst): de CoPi terminal. Snel, veilig, goedkoop, zeer eenvoudig en zoals alles wat we leveren: zonder set-up kosten of investeringen.

We hebben eigenlijk nooit zelf randapparatuur willen leveren, dat is niet onze focus. Maar we zien te veel klanten worstelen met onhandige ThinClients of niet uniforme inrichting van werkplekken. Vervangen is vaak te duur en beheren is erg lastig voor MKB-bedrijven die juist géén ICT’er in huis willen hebben. En zeker nu de AVG / GDPR om de hoek komt kijken is het voorkomen van datalekken een hot topic. En wat is er dan handiger dan een werkplek waar de data écht centraal opgeslagen blijft en er niets lokaal kan verdwijnen ? Voor 80% van kenniswerkers is dat echt meer dan voldoende !

En zo kwam dat het dat we toch maar een eigen terminal ontwikkeld hebben. Als dienst én niet als product. Klanten betalen maandelijks voor het gebruik van deze manier van toegang en het kastje krijg je er eigenlijk gewoon bij. 

De klant hoeft alleen nog zelf scherm, toetsenbord en muis toe te voegen… We raden aan om er ook een stoel, bureau, goede koffie en een prettige werksfeer bij te doen voor het beste resultaat 😉