CoDesk voor MKB-bedrijven

Cloud met de menselijke maat

Geen organisatie kan werken zonder een goede automatisering.

Het toverwoord is tegenwoordig ‘cloud‘. Maar wat is dan cloud precies? Abstracter kan haast niet. Wat is dan goed en wat is fout?

De menselijke maat

Wat als je IT-middelen kiezen op basis van functie, in begrijpelijk Nederlands en met de menselijke maat als uitgangspunt? Zonder verborgen kosten en geheel compleet? Waar je diensten eerst mag proberen zonder verplichtingen?

Dat is wat CoDesk biedt en uniek maakt.

ICT met de menselijke maat

Een voorbeeld van menselijke maat: slechts één gebruikersnaam en wachtwoord is voldoende voor de toegang tot je persoonlijke werkplekautomatisering. Dat is wat jouw medewerkers willen.

Single Sign On (SSO) noemen we dat.  Makkelijk toegankelijk maar wel goed beveiligd door CoDesk.

Herken je deze uitdagingen?

Groei en overnames

Jullie zijn goed. Nee, heel goed in wat jullie doen. Zo goed dat jullie organisatie jaar op jaar verdubbelt. Mooi maar het levert ook praktische ongemakken op. Bijvoorbeeld als het gaat om de ICT. Want die kraakt waarschijnlijk in zijn voegen.
In die situatie is flexibiliteit en gemak gewenst. Met één druk op de knop een nieuwe medewerker toegang te kunnen geven tot de juiste systemen.

Veel systemen en pakketten

Een mix van pakketten: ERP voor de supplychain, een boekhoudpakket voor de administratie, een pakket voor klantenbeheer en marketingcampagnes,  weer een ander voor payroll en ga zo maar door.
Het beheer daarvan levert je genoeg werk op. Updates, nieuwe versies, etc. Ook dat kan makkelijk, praktisch en met minimale inspanning.

Uitwisseling van gegevens tussen systemen

Verschillende systemen die gegevens moeten uitwisselen. Voor jullie als vervoerder of als uitzendorganisatie essentieel. Maar de ervaring leert dat dat praten met elkaar niet altijd even lekker loopt. Veel werk, tijd en een stevige factuur van de ICT partij als gevolg.
Er zijn eenvoudige oplossingen om dat makkelijker én goedkoper op te lossen.

Privacy en beveiliging

Het zal jullie hopelijk bespaard gebleven zijn. Maar veel van de concullega’s helaas niet. Cyber attacks. Virussen, hacks en ransomware zijn aan de orde van de dag. Informatieveiligheid staat dus als het goed is ook bij jullie hoog op de prioriteitenlijst.
Bij CoDesk is het daily business en daar kunnen we je dus mee helpen.

Moeilijke vragen van de accountant, de auditor of klanten

Zelfs zonder dat je zelf aan een certificering denkt, komen er van steeds meer kanten vragen over ‘hoe heb je dat nou geregeld?’. Achter die vraag zit dan vaak iets wat met certficering te maken heeft.
Wie gaat die vragen beantwoorden? Wie weet überhaupt het antwoord op die technische vragen? En wie heeft er überhapupt de tijd voor? Die vragen kan je zo bij ons neerleggen. Wij pakken het voor je op, standaard onderdeel van de dienstverlening zelfs.

CoDesk helpt je met die uitdagingen

CoDesk biedt concrete en heldere oplossingen voor jouw uitdagingen rond de kantoorautomatisering met als uitgangspunten:

 • Alle vertrouwde programma’s achter één login en wachtwoord.
 • Gebaseerd op bekende en vertrouwde Microsoft technologie
 • Overal aan de slag waar simpel internettoegang is
 • Geen dure hardware nodig
 • Ervaring met meer dan 300 applicaties
 • Geen dure IT’er nodig om dat te onderhouden
 • Eenvoudig medewerkers erbij zetten of juist eraf halen
 • Nooit meer onnodig betalen voor ongebruikte licenties
 • Een zeer deskundige helpdesk
 • Altijd kunnen werken door een uitgekiende automatisering en monitoring
 • Back-ups, firewalls en alles wat verder nodig is voor veiligheid en privacy. Allemaal standaard al geregeld.
 • Gegarandeerd goed en de basis voor eigen certificering
 • Wellicht het mooiste: binnen enkele dagen operationeel

Vind je het uiteindelijk toch niks? Binnen één maand ben je van ons af. Want we doen niet aan langlopende contracten.

Wij kennen de weg en alle voor- en nadelen van de mogelijke opties. Onze visie kost je niks en kan je veel brengen. Probeer bijvoorbeeld onze CoScan en kijk waar je nu staat.

Na de eerste lockdown maart / april 2020:

Dag heren,

De afgelopen maand hebben we bij SUSA allemaal goed vanuit huis kunnen werken. Dat is mogelijk geweest dankzij jullie goede stabiele systemen en support, mijn complimenten!

Dank en een fijn weekend!

Peter Paul van der Ent

CFO, SUSA flexibel studentenwerk

Wat kost CoDesk?

De meest complete online werkplek met Office is er al vanaf €60 per gebruiker per maand. Een beheerde lokale werkplek heb je vanaf €5 per gebruiker per maand op basis van jouw eigen apparatuur.

Maar we hebben ook modulaire diensten voor e-mail, telefonie, webhosting, online samenwerken, opslaan van data, applicatieservers en nog meer meer.

Samen met jou stellen we een passende oplossing samen voor alle (groepen van) medewerkers.

De Codesk oplossingen zijn bij uitstek geschikt voor: 

Want bij deze organisaties:

 • staat security en privacy van de gegevens voorop.
 • draaien verschillende softwarepakketten  waarbij een naadloze en realtime gegevensuitwisseling essentieel is.
 • is branchspecfieke kennis nodig om ICT goed vorm te geven en CoDesk kent deze branches.
 • wordt vaak vanaf meerdere (mobiele) locaties gewerkt.
 • weet men als geen ander dat je moet doen waar je goed in bent.

Dat is waarom zij hun ICT organisatie niet zelf doen en aan CoDesk overlaten.

Te duur?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je IT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand.

En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Niet flexibel?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Verouderde IT

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen. Geen catch!

Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!