Creation: Free Design

Office (365)

office365CoDesk levert Microsoft Office in diverse smaken, al dan niet in combinatie met eigen Exchange Mail diensten.

Microsoft Exchange wordt door CoDesk standaard voorzien van professionele anti-SPAM bescherming. Daarnaast heeft u, anders dan bijvoorbeeld bij Office365 van Microsoft, toegang tot directe ondersteuning en extra functionaliteiten. Exchange diensten die u in staat stellen op een eenvoudige en veilige manier e-mailfaciliteiten en gedeelde agenda's aan te bieden aan uw medewerkers. Deze diensten werken op elke PC, notebook, tablet of smartphone en zijn zowel los als in combinatie met de Desktop te gebruiken.

Maar indien u uw eigen Office365 licenties en/of Microsoft Exchange Online wil gebruiken, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Afhankelijk van uw wensen stelt CoDesk een omgeving voor u samen die Office365 combineert met unieke CoDesk oplossingen en integratiemogelijkheden.  

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u advies hoe wij uw organisatie van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 088 - 188 1999.