Secure werkplek

100% NL, no strings attached

Secure werkplek in de cloud

De CoDesktop is jouw online werkplek ‘in de Cloud’.

Of je nu gebruik maakt van een PC, notebook, tablet of een smartphone; je hebt de beschikking over je eigen, gepersonaliseerde bureaublad met al jouw persoonlijke instellingen, applicaties en gegevens.

Het maakt niet meer uit of je op kantoor, thuis, onderweg of zelfs ergens op een verre bestemming bent.

Thin Client secure terminal

Alles achter één wachtwoord

Jouw hele online werkplek en alle softwareprogramma’s toegankelijk met één wachtwoord. Praktisch én veilig. Geen losse briefjes met wachtwoorden meer aan de rand van je monitor of bij de notities in je telefoon.

Een vertrouwde omgeving

Je werkt met de onze secure omgeving zoals je dat gewend bent met alle Office-varianten Word, Excel, Outlook en nog veel meer. Hét verschil is het gemak en de veiligheid.

Gemak omdat je op elke plaats met een internetverbinding kan inloggen. Veiligheid door opslag in de CoDesk-cloud en gecertificeerde beveiliging. Een verloren of gestolen laptop vormt geen risico meer.

Een heel uitgebreid basispakket

De Desktop bevat een uitgebreid standaard pakket aan software en services, zoals

 • meerdere PDF readers en printers
 • meerdere webbrowsers (Edge, FireFox, Chrome, Chromium)
 • meerdere screen capture tools
 • diverse viewers voor bijvoorbeeld AutoCAD tekeningen
 • extra’s als Paint.NET, 7-zip, KeePass,
 • Notepad++
 • Dymo label software
 • zelf in te delen shares met autorisaties op persoonsniveau
 • uitgebreide back-ups
 • beveiliging tegen virussen en andere bedreigingen
 • support

Persoonlijke aanpassingen

Het is pas echt jouw online werkpek na het toepassen van jouw wensen. Denk aan:

 • eigen beheeromgeving (geen ICT-kennis nodig!)
 • aanpassing op jouw huisstijl
 • eigen naamconventie in o.a. de loginnamen
 • eigen beveiligingsinstellingen
 • eigen rapportages

Maatwerk geen probleem!
CRM, urenregistratie, koppelen van administraties, brievenmodules en rapportages bouwen we op maat. En dat kan zonder investeringen.

Ingrid van Garderen

Programmeur en applicatie specialist, CoDesk / Mens & Cloud

Alle gegevens veilig in de CoDesk cloud

 • overal toegankelijk
 • achter één wachtwoord
 • makkelijk gebruikers toevoegen
 • of juist weer verwijderen
 • geen ongebruikte licenties meer
 • eenvoudig en geautomatiseerd beheer

Eenvoudig uit te breiden

Een online werkplek van CoDesk is eenvoudig uit te breiden met de laatste versies van bijvoorbeeld:

Meer handige opties

Op basis van wat klanten ons vragen hebben we handige opties klaar staan die direct beschikbaar zijn, zoals:

Jouw eigen applicaties makkelijk te integreren

Natuurlijk zijn alle applicaties welkom. We hebben ervaring met meer dan 300 gangbare applicaties. We helpen je graag met de juiste oplossing voor jouw organisatie.

Check of ook jouw applicatie er al bij staat.

Te hoge kosten?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je ICT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand. En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

Wij doen het anders

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties. We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Is jouw ICT niet flexibel (genoeg)?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Is jouw ICT verouderd?

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Niet up-to-date = risico

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen.

Gratis upgraden

Geen catch! Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Is jouw werkplek wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Jouw zorgen de deur uit

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag over ICT?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!