Maatwerk

as a Service

Als het toch ergens wringt …

.. dan maken wij het passend!

Mocht er iets zijn wat nog niet door ons vertaald is in een dienst, dan gaan we graag aan de slag om een passende aansluiting te maken. Sterker nog, dat vinden we stiekem heel erg leuk!

 

Custom build

Altijd op zoek naar gestandaardiseerd maatwerk

Deel van onze slagkracht ligt juist in het vertalen van veel voorkomende vragen (of beter gezegd thema’s) tot een oplossing die voor veel klanten direct werkt. Want dat kun je dan weer als standaard optie aanbieden tegen vriendelijke tarieven.

Iemand moet de eerste zijn

Nadenken over een oplossing kan alleen met een goede vraagstelling en een duidelijke context. En niet te vergeten interesse in wat jij doet, wat jou drijft en wat jou succesvol maakt.
Daarbij leert de ervaring dat we oplossingen vaak al (deels) klaar hebben staan. Want uiteindelijk zijn veel van de processen in jouw organisatie in de basis niet zo anders dan die van andere organisaties.

Vaak ben je dus echt niet de eerste met een voor jouw gevoel misschien wel ‘gekke’ vraag. Of je ons op een nieuw spoor zet of dat we alles al op de plank hebben klaar liggen, weten we pas na een goed gesprek. Daarom: tijd voor koffie! 

Laat je niet afremmen

De methode van CoDesk om dingen zoveel mogelijk te vertalen naar standaard onderdelen die eenvoudig per klant aan te passen zijn, heeft duidelijke voordelen.

  • Geen of weinig investeringen – Goed automatiseren kost veel tijd. En dus geld. Door er zoveel mogelijk standaard bouwblokken van te maken is niet alles alleen voor jouw rekening. Mag natuurlijk wel, maar we zien het ook als investering vanuit onszelf.
  • Innovatie door massa – Bouwblokken die we voor de ene klant gemaakt hebben, zijn vaak weer input voor een andere klant. Die verrijkt zo’n bouwblok met extra input en dat helpt ook de andere afnemers weer. Zo helpen bedrijven eigenlijk elkaar.
  • Try before you buy – Door onze ervaring durven we het wel aan om jouw werkomgeving (inclusief maatwerk) volgens het principe van  No Cure, No Pay aan te bieden. Leuke uitdaging voor ons, zekerheid voor jou!