CoPi terminal

De Thin Client opnieuw uitgevonden

Geen dure hardware meer nodig

Met alle data en software in de Cloud is er geen dure werkplekapparatuur meer nodig.

Een eenvoudig apparaat dat jouw monitor, toetsenbord en muis verbindt met je online werkplek en al je data is voldoende. Dat is precies wat de CoPi is en doet.

CoPi - de slimme Thin Client

Uniforme en goedkope oplossing

CoDesk levert eigenlijk geen hardware, dat is niet onze focus. Maar te veel klanten worstelen met onhandige ThinClients of niet uniforme inrichting van werkplekken.

Daarom is er door CoDesk (toch maar) een eigen terminal ontwikkeld. Als dienst en niet als product. Klanten betalen maandelijks voor het gebruik van deze manier van toegang en het kastje krijg je er eigenlijk gewoon bij.

Veel mensen hebben geen idee hoeveel gevoelige data er op een computer staat. Ook als je alles in de cloud hebt gezet, staat er veel gebufferd op je PC. Zoals een kopie van je e-mail, bestanden die je bijvoorbeeld hebt bewerkt in Word en Excel en downloads uit je cloudapplicaties. En die data moet je dus óók beschermen. Met een CoPi is dat probleem echt verleden tijd.
Sven van der Waal van Dijk

CEO en Security Officer, CoDesk

Klein maar fijn

De CoPi is ongeveer zo groot als je muis. Maar laat je niet op het verkeerde been zetten door zijn omvang. Het is een slimme en krachtige computer in een uitgeklede vorm.

Met alle technische functionaliteiten die je nodig hebt om zorgeloos te kunnen werken.

CoPi is

  • Klein en krachtig
  • Geen dure hardware meer nodig
  • Eenvoudig beheer
  • AVG proof
CoDesk SIP VOIP telefonie

Samen met CoFoon echt alles-in-1

De CoPi functioneert ook als telefoontoestel samen met onze CoFoon-dienst. Met 1 device heeft u dan echt een fysieke én digitale werkplek in één.

Voor 80% van alle mensen die een PC gebruiken is de CoPi meer dan voldoende!

Direct aan de slag

De CoPi vraagt je alleen om nog een scherm, toetsenbord, muis en internetkabel aan te sluiten. Dat is genoeg om aan de slag te kunnen.

Besparen op dure hardware en beheer

Vervangen van hardware is vaak te duur en beheren is erg lastig voor MKB-bedrijven die juist géén ICT’er in huis willen hebben. En zeker nu de AVG / GDPR om de hoek komt kijken is het voorkomen van datalekken een hot topic. En wat is er dan handiger dan een werkplek waar de data écht centraal opgeslagen blijft en er niets lokaal kan verdwijnen?

Wist u dat…

De CoPi bespaart minimaal 50 euro per jaar per werkplek aan stroomkosten in vergelijking met een standaard computer. Dat is eenvoudig verdiend én groen.

TIP: CoDesk raadt aan om er ook een stoel, bureau, goede koffie en een prettige werksfeer bij te doen voor het beste resultaat.