CoDesk 365

Best of both worlds

Of heb jij wel tijd om zelf te puzzelen?

Het grote verschil tussen CoDesk en Microsoft 365 (voorheen Office 365) is het concept. Heb je liever een kant-en-klaar LEGO-model of een bak met heel veel LEGO-steentjes zonder bouwinstructie?

Met CoDesk 365 kun je in ieder geval direct aan de slag.

Microsoft 365 versus CoDesk 365

Microsoft 365 wordt vaak gepresenteerd als goedkoop en makkelijk. Dat is ook zo via de opzet van CoDesk 365.


Kies je echter voor de bak met losse LEGO dan zijn dit een paar valkuilen:

 • de set-up kosten worden vooraf nooit genoemd.
 • basics als back-up zijn niet (!) standaard.
 • werkplekapparatuur heeft een flinke upgrade nodig.
 • data staat snel op vele plaatsen en hoe ga je dat beschermen?
 • Onderhoud betekent in veel gevallen een extra factuur.
 • bellen met Microsoft voor support vraagt nogal wat geduld.
 • een bak LEGO is  niet zo maar gecertificeerd. De CoDesk-oplossing is dat wél

CoDesk maakt Microsoft 365 AVG-proof: security by design & privacy by default

CoDesk 365

CoDesk levert een opzet met Microsoft 365 zonder valkuilen:

 • jouw omgeving wordt volgens de standaard van CoDesk ingericht, zonder set-upkosten
 • de back-up is standaard geregeld
 • je kan bestaande apparatuur zonder aanpassingen blijven gebruiken
 • wij helpen je data bij elkaar te houden
 • support is inbegrepen
 • aantoonbaar goed door certificering

 

De grootste verschillen onder elkaar

Microsoft 365 CoDesk 365
Prijs Ondoorzichtig door vele variabelen
en verborgen kosten
Scherp omlijnd,  geen  verrassingen
Opzet Zelf samen te stellen Volledig kant-en-klaar concept
Beheer Zelf regelen Inbegrepen
Back-up Niet standaard Standaard, tot 10 jaar terug
Support Via ‘partner’, direct contact lastig Ja, direct en persoonlijk
Changes Volgens planning van Microsoft In overleg met klanten
SLA Beschikbaarheid Beschikbaarheid én performance
Proof of Concept Meestal betaald Gratis, no cure no pay
Set-up Minimaal 1 dag Max 30 minuten
Medewerkers on- / offboarden 30 minuten exclusief setup werkplek
en applicaties
Max 1 minuut voor alle settings
Data in NL Nee, West-Europa Ja
AVG-proof Alleen na configuratie Standaard in de opzet verwerkt
ISO 27001 gecertificeerd Microsoft wel, maar losse implementaties niet Ja

 

Blijf niet met vragen zitten!

Aarzel niet: bel of mail ons voor antwoorden

info@codesk.nl of 088 – 188 1999.

Te duur?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je IT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand.

En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Niet flexibel?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Verouderde IT

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen. Geen catch!

Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!