Oplossingen

voor versnelling van jouw business

Voor elke ICT uitdaging een CoSolution

Het woord zegt het al ‘oplossingen’.

Voor nagenoeg elke uitdaging binnen jouw ICT-omgeving hebben we een oplossing ontwikkeld.

Stuk voor stuk eenvoudig te implementeren en te beheren.

Voor eindgebruikers, resellers en ontwikkelaars om business te versnellen!

 

CoDesk voor versnelling van uw business

We zien onze oplossingen als de automatische transmissie van jouw organisatie.

ICT is onmisbaar in elke organisatie. Het verbindt de verschillende onderdelen en zorgt dat iedereen kan werken om de klanten te bedienen.

Het moet werken én blijven werken. Zonder al te veel omkijken. De oplossingen van CoDesk zorgen daarvoor.

Veel toepassingen

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Hetzelfde geldt voor de medewerkers. Daarom hebben we passende onderdelen voor elke situatie. Kijk maar eens bij onze werkplekoplossingen.

  • Gemak – niet nadenken. Gewoon gas geven of remmen.
  • Essentieel – ICT is het hart en dé verbinder tussen de onderdelen in een organisatie
  • Slim – Besparen van energie
  • Flexibel – Traploos schakelen – op en af
  • Innovatief – Hoogwaardige techniek
  • Onderhoudsarm – het moet gewoon werken
  • Onmisbaar – Niet meer weg te denken uit een moderne auto – je kan niet zonder

Onze oplossingen op een rij

CoDesk online werkplek met Office 365 en alle applicaties
CoDrive NextCloud secure online filetranfer service
CoDesk slimme hybride cloud solutions
CoPi thin client terminal based on raspberry pi
Codesk CoFoon SIP VOIP telefonie met thin client integratie
CoDesk met Office / Microsoft 365
CoDesk Linux en Windows VPS en IaaS as a service
CoDesk PRTG server en netwerk monitoring
CoDesk ICT, seucirty en automation consultancy
CoDesk Self Service oplossingen ITM password reset
CoDesk remote app application hosting
Codesk 100% nederlandse data opslag en back-up services

Staat de gewenste oplossing er niet bij?

Neem contact met ons op via sales@codesk.nl of via telefoonnummer 088 - 188 1999
We kijken graag hoe we jouw wens kunnen invullen.

Te duur?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je IT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand.

En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Niet flexibel?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Verouderde IT

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen. Geen catch!

Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!