Zorg en Non-Profit

Alles met passende zorg voor privacy

Non-profit en Zorg

Geheimhouding is key

In de zorg staat privacy voorop. Veel non-profit organisaties eisen dat ook. ICT moet daar dan ook bij aansluiten. AVG-compliancy is eerste prioriteit. Zo zorgen we ervoor dat u kan werken zonder dat er ook maar een snippertje data achterblijft op een werkplek. Alles blijft netjes en goed beveiligd in onze datacenters . En die datacenters staan heel bewust alleen in Nederland.

Bijzondere applicaties

Steeds meer applicaties gaan naar de cloud. Ook in de wereld van zorg (gerelateerde) en non-profit dienstverlening is dat aan de orde van de dag. Maar de applicaties in deze branches zijn toch vaak even net wat gevoeliger als het gaat om privacy en beveiliging. Een gelekt medische dossier of een uitdraai van de clientenlijst van een verslavingskliniek kan desastreuze gevolgen hebben.

Dat moet anders kunnen

Hoe kunnen we meegaan in de ‘Cloud-ontwikkelingen’ en toch zorgen voor minder beheer, minder kosten, betere beveiliging van gegevens en vooral méér gemak voor de gebruikers? Vanuit die vraag is CoDesk geboren.

Tools voor veilige communicatie

In de wereld van de zorg is er bijzonder veel uitwisseling van gegevens tussen  professionals. Gevoelige informatie. Informatie die niet onder ogen van onbevoegden moet komen. Buiten én binnen de organisatie.

Veel van die informatie gaat veelvuldig via de e-mail (wat vaak juist de bedoeling is). Los van de betrouwbaarheid raakt het daar ook vaak verloren. Dat kan beter en veiliger vinden we bij CoDesk. Dat geldt ook voor het samenstellen van dossiers. Steeds meer digitaal.

Een van onze oplossingen daarvoor is CoDrive. Veilige opslag in de cloud waar alleen jij, jouw collega’s en indien gewenst cliënten onder gestelde voorwaarden bij kunnen.

Teleconsult GGZ

Fijne klanten we met zorg bedienen

Praktijk de Nieuwe Weg
GGZ De Hoofdlijn
Loyal Care thuiszorg

Op zoek naar ICT met zorg?

Een half uur van uw kostbare tijd is voldoende voor het antwoord.