Creation: Free Design

Over ons

CoDesk (Corporate Desktop BV) bestaat sinds begin 2011 en levert unieke complete online werkplek- en datacenterconcepten aan organisaties van 1 tot 500+ medewerkers. Dat doen we voor diverse soorten organisaties. Resellers en private labels kunnen deze services ook voor (uitbreiding van) een eigen portfolio gebruiken.

Hoeveel werkplekken u ook nodig heeft, binnen 10 minuten heeft u een digitale werkomgeving die direct het verlengstuk is van uw organisatie. Uw kleuren, logo’s, instellingen, templates, applicaties en uw manier van werken staan altijd klaar in uw persoonlijke werkomgeving en u kunt werken waar u maar wilt, onafhankelijk van tijd en plaats.


crossplatform

Met een sterke focus op onafhankelijkheid voor de gebruiker, heeft u een persoonlijke virtuele werkomgeving tot uw beschikking die werkt op elke PC, notebook, Mac, iPad, Android tablet of natuurlijk onze eigen CoPi-terminal. De prijs, snelheid en opties van CoDesk zetten zo een nieuwe standaard in gehoste werkomgevingen.

U maakt gebruik van onze infrastructuur dus zelf investeren is niet meer nodig. Accounts, applicaties en andere resources kunnen direct zonder enige kennis van IT zelf onderhouden worden. Niet meer wachten op een helpdesk of systeembeheerder: uw business ligt niet stil.

Onze online Desktop biedt u vele voordelen, denk aan: 

  • volledige flexibiliteit in gebruik
  • achteraf betalen naar werkelijk gebruik
  • maandelijks aanpassen aan uw behoefte
  • geen helpdesk meer nodig
  • gebruik van huisstijl / eigen instellingen per klant en medewerker
  • uniformering van bedrijfsstandaarden
  • eigen applicatiebeheer
  • gedetailleerde gebruiksrapportages
  • leesbare facturen
  • levering zonder setupkosten

 

Aantoonbaar goed

codesk iso27001CoDesk kan bogen op tevreden klanten én ISO27001 certificering. Dat is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. De norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS). De scope kijkt verder dan alleen directe ICT risico’s maar dekt ook de algemene bedrijfsvoering en vooral de zorg voor het continu verbeteren van processen. Zo weet u zeker dat u met CoDesk goed zit.

 Modulair en maatwerk

Naast de Desktop levert CoDesk ook aanvullende en modulaire diensten die u samen met de Desktop, maar ook stand-alone kunt gebruiken. Zo creëert u in uw eigen tempo een eigen IT-omgeving in de Cloud. 

Ons team met ontwikkelaars staat daarbij altijd in de startblokken om al uw andere IT-wensen werkelijkheid te laten worden.

 MVO Nederland

MVO partner

De opzet van de CoDesk-organisatie en de aard van onze diensten richten zich op groene(re) vormen van ICT, flexwerken, filemijding en gelijke kansen voor mannen en vrouwen. CoDesk is mede daarom partner van MVO Nederland. 

Meer lezen over onze visie: lees het verslag van het rondetafelgesprek met onder meer de voorzitter van MVO Nederland via deze link.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u advies hoe wij uw organisatie van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 088 - 188 1999.