Uitzendbureaus

Privacygevoelige data, wij zitten er bovenop!

Een uitzendbureau kan niet zonder gegevens van kandidaten. Allemaal persoonsgegevens. Onder die gegevens zitten bijvoorbeeld ID-bewijzen. 
Volgens  de AVG zijn dat bijzondere persoonsgegevens en dat vraagt dus extra voorzichtigheid.

De markt is booming

Heb jij de mogelijkheid om snel te kunnen werken zonder dat ICT je beperkt? Heb je eigenlijk wel tijd om er goed over na te denken?

CoDesk beheert voor meer dan 300 uitzendbureaus hun primaire applicaties én meer. Zeer flexibel, modulair, snel inzetbaar en geheel plaatsonafhankelijk.

In alle gevallen zijn de randvoorwaarden zoals back-up en security helemaal verzorgd. ‘All inclusive‘ zit in ons DNA, zodat jij je kan focussen op het samenbrengen van vraag en aanbod in deze uitdagende arbeidsmarkt.

Beweging en dynamiek

We zien bij onze klanten flink wat ontwikkelingen rond hun ICT. Zoals de vraag om meer te kunnen doen met analyse van data of het snel kunnen inspelen op lokale omstandigheden zoals het plaatsen van een ‘pop-up’store.

Voor al dit soort ontwikkelingen heeft CoDesk ‘standaard maatwerk’ klaar staan, zoals de CoPi voor tijdelijke werkplekken in ‘pop-up stores’ en hele flexibele telefoonoplossingen met CoFoon. De shift naar Office365 is ook een standaard optie. En complexere zaken als het bouwen van een datawarehouse voor rapportages, is ook geen probleem.

Altijd 100% NL en AVG-proof

De opzet van CoDesktop is geheel toegesneden op het verwerken van privacygevoelige data. Alles is ontwikkeld en ingericht om AVG-proof te werken. En voor de zekerheid houden we alle data 100% in Nederland.

Zeker voor de wat kleinere organisaties

De grote uitzendbureaus hebben genoeg middelen om flink te investeren in ICT. Voor veel van de kleinere bureaus is dat een uitdaging. Hoe kan je slim, praktisch en kostenbewust je ICT heel goed op orde krijgen?
Dat is waar onze oplossingen speciaal voor gemaakt zijn. Compactere organisaties die een ‘all-inclusive’ oplossing zoeken. Met duidelijkheid over wat je krijg, hoe het werkt en ook wat het kost.

ICT voor uitzendbureaus
CoDesk - klant - SUSA
CoDesk - Klant - Temphory
CoDesk - Klant - Exact PI
CoDesk - white label klant - PayNed

De uitdaging van de cloud

De cloud biedt vele goede ontwikkelingen. Snelheid, veiligheid, gemak.
Maar er zit ook een keerzijde aan. Vaak onduidelijke voorwaarden, meer gebruikersbeheer, applicaties die lastig gegevens kunnen uitwisselen of onnodige kosten voor licenties bijvoorbeeld.

Daarnaast is ook de plek waar de (vaak persoons- en bedrijfsgevoelige) data is opgeslagen is een zorg. Veel bedrijven geven er de voorkeur aan dat dat binnen de Europese Unie is. Maar zelfs dan zijn er vragen over bijvoorbeeld de lange armen van de Amerikaanse overheid en de groeiende invloed van Big Tech. En zijn daar dan geen alternatieven voor ? Spoiler alert: ja!

Waar doe je nou wel en niet goed aan? Wij kunnen dat helder voor je uit elkaar zetten én vertalen in diensten waar je echt wat aan hebt.

Wij nemen je mee!

Wat de wereld dus simpeler moet maken, maakt het eigenlijk lastiger.
Maar met een goede gids is het fijn reizen. De route hebben wij al bepaald en jij kan mee.  We hebben er een blog over geschreven:

 Voor wie toch liever zelf op reis wil,  hebben we een whitepaper geschreven. Met 10 dingen die je echt moet weten voor je op reis gaat. Download hem en doe er je voordeel mee:

Door het grote aantal klanten in de uitzendbranche wat we dagelijks bedienen, zijn we meer dan bekend met de belangrijkste applicaties in die markt:

FlexService
Yellow Yard recruitment software
MSF MySolution

In onze CoDesktop-omgeving bieden we naast deze branchspecifieke applicaties nog zo’n 300+ applicaties voor taken als boekhouding, CRM, ERP, data analyse, workflow management en nog veel meer. Dat is ook waar we alles voor klanten kunnen automatiseren en bewaken.

Op zoek naar een IT partner die ervoor zorgt dat u uw tijd kan besteden aan het succes van uw organisatie?

Een half uur van uw tijd is genoeg om u daar meer over te vertellen.

Te duur?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je IT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand.

En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Niet flexibel?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Verouderde IT

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen. Geen catch!

Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!