Uitzendbureaus

Privacygevoelige data, wij zitten er bovenop!

Een uitzendbureau kan niet zonder gegevens van kandidaten. Allemaal persoonsgegevens. Onder die gegevens zitten bijvoorbeeld ID-bewijzen. 
Volgens  de AVG zijn dat bijzondere persoonsgegevens en dat vraagt dus extra voorzichtigheid.

De markt is booming

Heb jij de mogelijkheid om snel te kunnen werken zonder dat ICT je beperkt? Heb je eigenlijk wel tijd om er goed over na te denken?

CoDesk beheert voor meer dan 300 uitzendbureaus hun primaire applicaties én meer. Zeer flexibel, modulair, snel inzetbaar en geheel plaatsonafhankelijk.

In alle gevallen zijn de randvoorwaarden zoals back-up en security helemaal verzorgd. ‘All inclusive‘ zit in ons DNA, zodat jij je kan focussen op het samenbrengen van vraag en aanbod in deze uitdagende arbeidsmarkt.

Beweging en dynamiek

We zien bij onze klanten flink wat ontwikkelingen rond hun ICT. Zoals de vraag om meer te kunnen doen met analyse van data of het snel kunnen inspelen op lokale omstandigheden zoals het plaatsen van een ‘pop-up’store.

Voor al dit soort ontwikkelingen heeft CoDesk ‘standaard maatwerk’ klaar staan, zoals de CoPi voor tijdelijke werkplekken in ‘pop-up stores’ en hele flexibele telefoonoplossingen met CoFoon. De shift naar Office365 is ook een standaard optie. En complexere zaken als het bouwen van een datawarehouse voor rapportages, is ook geen probleem.

Altijd 100% NL en AVG-proof

De opzet van CoDesktop is geheel toegesneden op het verwerken van privacygevoelige data. Alles is ontwikkeld en ingericht om AVG-proof te werken. En voor de zekerheid houden we alle data 100% in Nederland.

Zeker voor de wat kleinere organisaties

De grote uitzendbureaus hebben genoeg middelen om flink te investeren in ICT. Voor veel van de kleinere bureaus is dat een uitdaging. Hoe kan je slim, praktisch en kostenbewust je ICT heel goed op orde krijgen?
Dat is waar onze oplossingen speciaal voor gemaakt zijn. Compactere organisaties die een ‘all-inclusive’ oplossing zoeken. Met duidelijkheid over wat je krijg, hoe het werkt en ook wat het kost.

ICT voor uitzendbureaus
CoDesk - klant - SUSA
CoDesk - Klant - Temphory
CoDesk - Klant - Exact PI
CoDesk - white label klant - PayNed

De uitdaging van de cloud

De cloud biedt vele goede ontwikkelingen. Snelheid, veiligheid, gemak.
Maar er zit ook een keerzijde aan. Vaak onduidelijke voorwaarden, meer gebruikersbeheer, applicaties die lastig gegevens kunnen uitwisselen of onnodige kosten voor licenties bijvoorbeeld.

Daarnaast is ook de plek waar de (vaak persoons- en bedrijfsgevoelige) data is opgeslagen is een zorg. Veel bedrijven geven er de voorkeur aan dat dat binnen de Europese Unie is. Maar zelfs dan zijn er vragen over bijvoorbeeld de lange armen van de Amerikaanse overheid en de groeiende invloed van Big Tech. En zijn daar dan geen alternatieven voor ? Spoiler alert: ja!

Waar doe je nou wel en niet goed aan? Wij kunnen dat helder voor je uit elkaar zetten én vertalen in diensten waar je echt wat aan hebt.

Wij nemen je mee!

Wat de wereld dus simpeler moet maken, maakt het eigenlijk lastiger.
Maar met een goede gids is het fijn reizen. De route hebben wij al bepaald en jij kan mee.  We hebben er een blog over geschreven:

 Voor wie toch liever zelf op reis wil,  hebben we een whitepaper geschreven. Met 10 dingen die je echt moet weten voor je op reis gaat. Download hem en doe er je voordeel mee:

Door het grote aantal klanten in de uitzendbranche wat we dagelijks bedienen, zijn we meer dan bekend met de belangrijkste applicaties in die markt:

FlexService
Yellow Yard recruitment software
MSF MySolution

In onze CoDesktop-omgeving bieden we naast deze branchspecifieke applicaties nog zo’n 300+ applicaties voor taken als boekhouding, CRM, ERP, data analyse, workflow management en nog veel meer. Dat is ook waar we alles voor klanten kunnen automatiseren en bewaken.

Op zoek naar een IT partner die ervoor zorgt dat u uw tijd kan besteden aan het succes van uw organisatie?

Een half uur van uw tijd is genoeg om u daar meer over te vertellen.