Creation: Free Design

Klantcase: CAM IT Solutions

klant cam itCam IT Solutions is een dienstverlenende kennisorganisatie, gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van “enterprise class” private cloud-infrastructuren voor ziekenhuizen, zorgorganisaties en overheden. 

Meetbaar maken van performance

CoDesk helpt CAM bij vraagstukken op het gebied van monitoring en performance rapportage, zowel voor technische als voor procesmatige indicatoren.

Selfservice & Dashboards

Daarnaast gebruikt CAM in haar Platform as a Service (PaaS)-platform meerdere nieuwe selfservice en selfprovisioning technieken. PaaS klanten zijn voornamelijk organisaties die geen eigen technische ICT-afdeling meer (willen) hebben maar wel zelfstandig moeten kunnen opereren. CoDesk ontwikkelde de benodigde technieken waarbij goed naar zowel CAM én de wensen en eisen van PaaS-gebruikers is geluisterd.

Aansluitend op deze tools voor PaaS-klanten worden performance-indicatoren op een overzichtelijke manier middels 'dashboards' gepresenteerd. Zo houdt een klant realtime inzicht in de performance van haar omgeving en het verbruik van de resources.