Terug naar CoDesk homepage
Link naar het CoDesk webmail portaal
Link naar het CoDesk CoDrive portaal
Link naar het CoDesktop  WebAccess portaal
Link naar het CoDesk SSPR portaal
Voor alle vragen over modern workplaces, remote werken, veilig thuiswerken en cloud

Advocaten en Accountants

Voor specialisten door specialisten

Geheimhouding is key

In de advocatuur en accountancy staan integriteit en geheimhouding voorop. ICT moet daar dan ook bij aansluiten. AVG-compliancy is eerste prioriteit. Zo zorgen we ervoor dat u kan werken zonder dat er ook maar een snippertje data achterblijft op uw werkplek. Alles blijft netjes en goed beveiligd in onze datacenters . En die datacenters staan heel bewust alleen in Nederland.

Veel losse applicaties

Steeds meer van de applicaties die u gebruikt gaan naar de cloud. Ook in uw wereld van de juridische en financiële dienstverlening is dat aan de orde van de dag. Op zich goede ontwikkelingen. Veel meer gemak als het gaat om toegang, beheer en veilige opslag van data.

Maar er zitten ook keerzijden aan. Integratie met andere pakketten is vaak lastiger. Iedere gebruiker heeft inmiddels een scala aan inlognamen en wachtwoorden. Het beheer van die gebruikers en voorkomen van onnodige licenties is ook uitdagend. Met name wanneer mensen uit dienst gaan en niet meer duidelijk is welke toegang de betreffende persoon had. ‘Vergeten’ gebruikers hebben daarmee nog eenvoudig toegang tot de betreffende applicaties.

Dat moet anders kunnen

Hoe kunnen we meegaan in de ‘Cloud-ontwikkelingen’ en toch zorgen voor minder beheer, minder kosten, betere beveiliging van gegevens en vooral méér gemak voor de gebruikers? Vanuit die vraag is CoDesk geboren.

Over Cloud 1.0 en verder

Wat de wereld dus simpeler moet maken, maakt het eigenlijk ingewikkelder. We hebben er een blog over geschreven.

Tools voor veilige communicatie

In uw branche is er bijzonder veel uitwisseling van gegevens tussen u en uw klanten en collega’s. Gevoelige informatie. Informatie die niet onder ogen van onbevoegden moet komen. Buiten én binnen uw organisatie.

Veel van die informatie gaat veelvuldig via de e-mail. Los van de betrouwbaarheid raakt het daar ook vaak verloren. Dat kan beter en veiliger vinden we bij CoDesk. Dat geldt ook voor het samenstellen van dossiers. Steeds meer digitaal. Inclusief het vragen om elektronische handtekeningen.

Een van onze oplossingen daarvoor is CoDrive. Veilige opslag in de cloud waar alleen u, uw klanten en collega’s bij kunnen voor wie dat nodig is.

Lees de klantcase over onze samenwerking met Koevoets Advocaten

Op zoek naar een meesterlijk advies of een financieel verantwoorde investering in ICT?

Een half uur van uw kostbare tijd is voldoende voor het antwoord.