Creation: Free Design

Consultancy

consultancyHeeft u vragen wat de inzet van ICT voor uw organisatie betekent? Zoekt u ondersteuning waarbij commerciële kleuring niet de boventoon voert? Met duidelijke antwoorden en weinig papier? Neem dan contact op met de professionals van CoDesk.

Focus

CoDesk gelooft dat veel organisaties zonder echte focus een hoop diensten aanbieden, maar nergens écht goed in zijn. Wij werken alleen met partners die specialist zijn op een gebied en bovendien graag met ons samenwerken. Dan doet iedereen waar hij/zij goed in is en krijgt u het beste resultaat.

What we do best: meetbaar en herhaalbaar maken van uw processen. Uitgesplitst zit onze kennis dan met name in:

  • Monitoring & Metering
  • Proces verbetering & automatisering
  • Servicemanagement

Voorbeelden van door CoDesk behandelde vraagstukken

  • De ISALA klinieken in Zwolle zochten een methode waarmee zij eenvoudig en snel de status en het gebruik van hun 5000+ werkstations kunnen rapporteren. Daarvoor bouwde CoDesk een geautomatiseerde rapportage die gegevens uit verschillende bronnen combineert tot een leesbare rapportage. Met deze gegevens kan de interne ICT afdeling de inzet en het gebruik van werkstations nu gericht optimaliseren.
  • CAM IT Solutions liep in de transitie van project- naar serviceorganisatie tegen de beperkingen op van haar incidentregistratie. CoDesk regelde de overstap naar TOPdesk als nieuwe basis voor servicemanagement. Naast de inrichting van TOPdesk zijn ook alle servicemanagementprocessen naar een -meetbaar- hoger plan getild.
  • CoDesk bouwde voor FlexService een systeem waarmee FlexService moeiteloos haar nieuwe klantomgevingen uitrolt. Alle instellingen per klant en medewerker worden zo geheel automatisch ingesteld en dat scheelt tijd en vergissingen.

 

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u advies hoe wij uw organisatie van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 088 - 188 1999.