CoWeb

Webhosting en domeinbeheer

Als een spin in het web

Webhosting kan je overal inkopen. Volgens de reclame zelfs al voor één euro per maand.

Maar als je nou niet alles zelf wilt doen dan doen wij dat voor je. Inclusief DNS beheer, domeinregistratie, certificaten, SSL monitoring en al die andere andere moeilijke dingen die wél geregeld moeten zijn.

Of wil je liever niet bereikbaar zijn?

CoWeb

Domeinregistratie / DNS beheer

Een domeinnaam registreren lukt de meeste mensen nog wel. Al vinden we het niet erg je ook daarmee te helpen.
Het instellen van DNS is andere koek. Zeker als je graag zeker wil zijn dat jouw e-mail aankomt en er meerdere webapplicaties in gebruik zijn.

Website / Portal / App hosting

Naast domeinregistratie en DNS beheer bieden we ook hosting van websites, portals en apps aan. Inclusief de SSL configuratie en monitoring. Zeker wanneer het om meer gaat dan alleen je eigen website en standaard e-mail functionaliteit, nemen we je graag je ICT-zorgen uit handen.

Een simpel voorbeeld: gebruik je een webapplicatie die o.a. e-mails verstuurd met adres op basis van jouw internetdomein? Dan moet je daar wel in DNS iets voor regelen (SPF). Anders wordt die mail al snel als SPAM aangezien.

Soms krijg je SPF kant en klaar aangereikt met alle instructies, maar niet altijd. En al krijg je kant-en-klare instructies voor die aanpassing van SPF, conflicteert dat dan toch niet met andere settings in jouw DNS?
Want een niet goed geconfigureerde DNS zorgt voor een slechte ‘reputatie’ en daarmee wordt mail vanaf jouw domein (dus voor alle mailboxen) weer eerder als SPAM aangezien. En dan ben je weer terug bij af…

Reden genoeg dus om er iemand met verstand van zaken naar te laten kijken.

Hulp bij de ‘back-end’

Websites, apps, portals: steeds meer onderdelen van jouw bedrijfsvoering vinden direct online plaats. Aan de achterkant moet er echter ook van alles geregeld worden. En webdesigners en app-ontwikkelaars zijn goed in precies dat: design van sites en apps. De voorkant dus. Ze weten dan vaak weer niet goed wat er achter (gekoppeld) zit, de ‘back-end’.

Dat is waar wij dan in actie komen. Wij verstaan de taal van de designers / ontwikkelaars en lijmen de boel voor ze aan elkaar. Met databases, API-koppelingen, datawarehouses, proxy verbindingen, SSL, VPN nog veel meer van dat soort technische details.

Not your average hoster

Kortom, wil je goedkoop , zonder technische ondersteuning? kijk dan bij aanbieders als Strato, Mijndomein of GoDaddy.
Wil je echt ontzorgd worden of zoek je integratie met andere toepassingen zonder dat je de hoofdprijs moet betalen, dan staan we voor je klaar.

Webdesign

Wij zijn erg goed in techniek, maar ontwerpen is dan weer niet ons ding. Maar we kunnen je er wel mee helpen!

We werken dagelijks samen met Divisuals voor het ontwerp en onderhoud van websites. Maar een website is dan weer niks zonder een goed idee er achter. Daar hebben we Sherpa Marketing voor bij de hand. En gezamenlijk kunnen we heel snel schakelen!

DiViSuals
Sherpa Marketing