CoStorage

Altijd 100% NL en AVG-proof

‘Better safe than sorry’

De discussie of data nu wel of niet onder het Privacy Shield valt, of wat de Autoriteit Persoonsgegevens er van vindt willen wij niet. En jij vast ook niet. Daarom: CoStorage

Geen zorgen

Je wilt je data veilig op kunnen slaan. Maar wat is ‘veilig’ en wat is ‘back-up’? Op basis van onze ervaring, ‘best practices’ en de wensen van vele klanten uit diverse branches sla je bij ons data op zonder zorgen. Veiligheid en de juiste back-upmethode is voor elke branche geregeld:

  • de data staat  op minimaal op 3 plaatsen
  • 100% in Nederland, dus AVG-proof
  • ISO 27001-gecertificeerd
  • meerdere back-ups per dag
  • razendsnel

Met onze standaard grijp je nooit mis en maatwerk is altijd mogelijk!

Het groeit als kool…

We slaan allemaal steeds meer data op. Maar hoeveel van die data is dan écht actueel? Waarmee doe jij je dagelijks werk? 25% is al veel weten we uit ervaring. Maar de rest wil je wel bij de hand hebben natuurlijk. En dat kan!

Voor alle inactieve data hebben we ook oplossingen binnen CoStorage die je alle mogelijkheden geven flink te besparen op de kosten voor opslag van data. Natuurlijk mét de juiste waarborgen, dus minimaal 100% in Nederland en op 3 plaatsen.

Toegang tot jouw data

Data kan je op meerdere manieren ontsluiten. In CoDesktop of CoDrive bijvoorbeeld.

Met wie wil je die data delen? En op welke manier? CoDesk ontwikkelt daarom ook klantspecifieke oplossingen zoals MAGIC.

Maar ook veel algemenere toepassingen zoals Postbus: snel data delen met klanten én ze gelijk voorzien van een online dossier.

Vertel ons jouw zorgen rond het opslaan van data!