Consultancy

Out-of-the-box of outside the box?

CoDesk standaardiseert maatwerk, maar soms zijn de vragen van onze klanten duidelijk voorbij wat we al op de plank hebben liggen. Dan zetten we onze skills, ervaring en ons netwerk in om ook op die vragen een antwoord te vinden. 

En het is echt CoSultancy. Zonder N. Van ‘Co’ als in ‘Cooperation’, dus in samenwerking met jou.

What we do best

Meetbaar en herhaalbaar maken van jouw processen: 

  • Monitoring & Metering
  • Proces verbetering & automatisering
  • Servicemanagement
  • Standaardisatie

Voorbeelden van door CoDesk behandelde vraagstukken

  • De ISALA klinieken in Zwolle zochten een methode waarmee zij eenvoudig en snel de status en het gebruik van hun 5000+ werkstations kunnen rapporteren. Daarvoor bouwde CoDesk een geautomatiseerde rapportage die gegevens uit verschillende bronnen combineert tot een leesbare rapportage. Met deze gegevens kan de interne ICT afdeling de inzet en het gebruik van werkstations nu gericht optimaliseren.
  • CAM IT Solutions liep in de transitie van project- naar serviceorganisatie tegen de beperkingen op van haar incidentregistratie. CoDesk regelde de overstap naar TOPdesk als nieuwe basis voor servicemanagement. Naast de inrichting van TOPdesk zijn ook alle servicemanagementprocessen naar een -meetbaar- hoger plan getild.
  • CoDesk bouwde voor FlexService een systeem waarmee FlexService moeiteloos haar nieuwe klantomgevingen uitrolt. Alle instellingen per klant en medewerker worden zo geheel automatisch ingesteld en dat scheelt tijd en vergissingen.
  • Voor Astrium Accountants is er een PBCL (Prepared By Client List) applicatie ontwikkeld waarmee Astrium-medewerkers (zonder aanpassingen van de werkzaamheden) de gevraagde informatie van cliënten gestructureerd binnen krijgen. Controleerbaar, meetbaar, gestructureerd en eenvoudig! Het heet niet voor niks MAGIC.

Heb je vragen over wat de inzet van ICT voor jouw organisatie betekent? Zoek je ondersteuning waarbij commerciële kleuring niet de boventoon voert? Met duidelijke antwoorden en weinig papier? Neem dan contact op met de professionals van CoDesk.

Use our brains!

Meer weten over hoe we jou kunnen helpen?

Laten we een kop koffie pakken en dat eens rustig bespreken.