Consultancy

Out-of-the-box of outside the box?

CoDesk standaardiseert maatwerk, maar soms zijn de vragen van onze klanten duidelijk voorbij wat we al op de plank hebben liggen. Dan zetten we onze skills, ervaring en ons netwerk in om ook op die vragen een antwoord te vinden. 

En het is echt CoSultancy. Zonder N. Van ‘Co’ als in ‘Cooperation’, dus in samenwerking met jou.

What we do best

Meetbaar en herhaalbaar maken van jouw processen: 

  • Monitoring & Metering
  • Proces verbetering & automatisering
  • Servicemanagement
  • Standaardisatie

Voorbeelden van door CoDesk behandelde vraagstukken

  • De ISALA klinieken in Zwolle zochten een methode waarmee zij eenvoudig en snel de status en het gebruik van hun 5000+ werkstations kunnen rapporteren. Daarvoor bouwde CoDesk een geautomatiseerde rapportage die gegevens uit verschillende bronnen combineert tot een leesbare rapportage. Met deze gegevens kan de interne ICT afdeling de inzet en het gebruik van werkstations nu gericht optimaliseren.
  • CAM IT Solutions liep in de transitie van project- naar serviceorganisatie tegen de beperkingen op van haar incidentregistratie. CoDesk regelde de overstap naar TOPdesk als nieuwe basis voor servicemanagement. Naast de inrichting van TOPdesk zijn ook alle servicemanagementprocessen naar een -meetbaar- hoger plan getild.
  • CoDesk bouwde voor FlexService een systeem waarmee FlexService moeiteloos haar nieuwe klantomgevingen uitrolt. Alle instellingen per klant en medewerker worden zo geheel automatisch ingesteld en dat scheelt tijd en vergissingen.
  • Voor Astrium Accountants is er een PBCL (Prepared By Client List) applicatie ontwikkeld waarmee Astrium-medewerkers (zonder aanpassingen van de werkzaamheden) de gevraagde informatie van cliënten gestructureerd binnen krijgen. Controleerbaar, meetbaar, gestructureerd en eenvoudig! Het heet niet voor niks MAGIC.

Heb je vragen over wat de inzet van ICT voor jouw organisatie betekent? Zoek je ondersteuning waarbij commerciële kleuring niet de boventoon voert? Met duidelijke antwoorden en weinig papier? Neem dan contact op met de professionals van CoDesk.

Meer weten over hoe we jou kunnen helpen?

Laten we een kop koffie pakken en dat eens rustig bespreken.

Te duur?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je IT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand.

En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Niet flexibel?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Verouderde IT

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen. Geen catch!

Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!