CoDrive

Alle data veilig en overal toegankelijk

Lokaal data opslaan of mails met grote attachments sturen is niet meer van deze tijd. Met veiligheid en praktisch gemak als voornaamste argumenten.

Wij bieden CoDrive, in combinatie met onze werkplekken of juist los. Je kiest altijd voor een eigen plaats in onze datacenters voor de veilige opslag van jouw data.

Flexibel en veilig

CoDrive kan je persoonlijk gebruiken, maar ook op basis van gedeelde mappen met collega’s. Je kan desgewenst ook mensen buiten je organisatie uitnodigen. Of in je browser documenten bewerken, kan ook! Jij bepaalt zelf wat er wanneer en hoe beschikbaar is. Zo is veiligheid en vertrouwelijkheid gegarandeerd.

Overal toegankelijk

Met CoDrive synchroniseer je documenten eenvoudig op meerdere devices; Windows, Android, iOS of Linux. Waar je ook bent, je hebt altijd de laatste versie van je documenten bij de hand. Ook zonder Internetverbinding.

Makkelijk en praktisch

De CoDrive is standaard gekoppeld aan alle CoDesk werkplekken. Eenvoudige toegang, gebruik en synchronisatie van de bestanden. Zonder extra wachtwoorden of ingewikkeld downloaden en uploaden.

Maar je kan CoDrive natuurlijk ook ‘stand alone’ gebruiken!

  • Overal toegankelijk
  • Online Office functionaliteit
  • Samenwerken binnen het hele bedrijf
  • Rechten en toegang op persoonsniveau
  • Veilig en betrouwbaar door meerdere datacenters
  • Opslag in Nederland
  • AVG proof
  • Uitgebreide beveiligingsoplossingen

Veilig en betrouwbaar

Back-up is goed geregeld. Wij zorgen ook nog eens dat jouw data realtime in meerdere datacenters staat. Stroomuitval of andere verstoringen zullen je niet raken. Je kan zorgeloos doorwerken wat ons betreft.

Onze security houdt jouw data constant in de gaten. Malafide partijen die proberen om toegang te krijgen tot jouw data hebben we ‘aan de poort’ al in de gaten.

AVG-proof

Met CoDrive heb je geen Dropbox, WeTransfer of FTP meer nodig. Zo voldoe je zeker aan de eisen van de Autoriteit Gegevensbescherming ten aanzien van dataopslag in de cloud. Een veilig idee, zeker als je met privacygevoelige dossiers werkt.

Opslag in Nederland

De CoDesk datacenters staan allemaal in Nederland. Data blijft dus te allen tijde in Nederland. Discussies over Safe Harbor, Privacy Shield, het Scherms-II arrest? Voor jou is dat geen issue meer.

Weten wat je met CoDrive allemaal kan doen?

Te duur?

Je bent niet alleen als je het gevoel hebt dat je IT te duur is. Want je krijgt voor ieder klein dingetje een factuur: Office, een tooltje hier, tooltje daar, licenties, servers, internet, etc. Het telt snel op en varieert sterk per maand.

En het is niet altijd even duidelijk waar je nu precies voor betaalt, maar je wilt het risico niet lopen dat er iets omvalt, dus dan toch maar betalen.

CoDesk is transparant in wat alles kost. En vooral ook dat je vooraf weet waar je wel en niet voor betaalt. Zelf houden we ook niet van verrassingen en onduidelijkheden. We bieden een heel pallet aan diverse werkplekken: voor de medewerker die alleen een formulier moet kunnen invullen of online e-mail moet kunnen gebruiken tot een plek waar volledig secure de zwaarste applicaties moeten kunnen draaien.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de kosten voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking.

Gratis advies

Niet flexibel?

Wil je een simpele aanpassing en krijg je te horen dat het niet kan? Wordt iedere wens voor verandering geblokkeerd omdat je systeem verouderd is? Of is het je huidige leverancier die maar één manier van werken heeft en dat is zíjn manier van werken? En alleen voor veel geld kan het anders?

CoDesk biedt een volledig flexibele opzet met migraties zonder set-upkosten. Daarna is het mix & match uit al onze diensten. Van de simpelste mailbox op je telefoon tot een high-end eigen infrastructuur met alles er op en er aan.

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je zit nergens aan vast, je kan per maand schakelen tussen de verschillende opties, dus je bent volledig flexibel in kosten én opties.

We hebben de verschillende opties met alle kenmerken zoals de soorten werkplekken voor je op een rijtje gezet, klik hier voor de hele vergelijking. 

Gratis advies

Verouderde IT

Leeftijd komt met beperkingen. En die beperkingen – zeker in IT – zitten je in de weg. Bijvoorbeeld je provider die je forceert om tegen betaling naar een andere server te gaan. Of je software die meldingen geeft end-of-life te zijn, terwijl upgraden niet zomaar kan, je data raakt en je IT-leverancier er al gretig een fikse offerte voor heeft neergelegd.

Kortom, aIs jouw IT-omgeving niet meer up-to-date is, dan beperkt je dat in je mogelijkheden en het is ook nog eens een beveiligingsrisico. Tijd om er wat aan te doen!

Bij CoDesk hebben we alles al klaar staan om jouw omgeving weer helemaal bij de tijd te brengen. En dat kost je nog niks ook. Sterker nog: je mag het eerst gratis proberen. Geen catch!

Je zit dus nergens aan vast, je kan zonder risico's testen en daarna per maand schakelen tussen de verschillende opties. Je bent volledig flexibel in kosten én opties. En heel belangrijk: wij houden jouw omgeving ook altijd up-to-date.

Gratis advies

Wel of niet veilig?

Lastig om zelf te bepalen in een wereld waar de dingen zo snel veranderen. Niet alleen qua techniek, maar ook op het gebied van wetgeving.

Gelukkig hoef je ook niet zelf te doen. CoDesk bouwt haar diensten op basis van haar ISO27001 certificering en met oog voor de zaken die bedrijven geregeld moeten hebben qua ICT. Denk aan waarborgen ten aanzien van de AVG en bewaartermijnen voor de fiscus. Maar denk ook aan anti-malware bescherming, back-up strategieën en monitoring. Alles zit er eigenlijk al in. 

Dat scheelt jou weer kopzorgen. Hoef je je alleen nog maar bezig te houden met hoe je wil werken

Gratis advies

Andere vraag?

Heb je een andere vraag of wil je concreet advies over een onderwerp? We gaan graag even met je zitten om te kijken wat we voor je kunnen doen. We zijn sowieso fan van leuke maatwerkoplossingen (waar we dan graag weer een standaard voor verzinnen) en tijdens een bak koffie borrelen vaak de best ideën op.

Kost je niks, kan veel opleveren!