CoDrive

Alle data veilig en overal toegankelijk

Lokaal data opslaan of mails met grote attachments sturen is niet meer van deze tijd. Met veiligheid en praktisch gemak als voornaamste argumenten.

Wij bieden CoDrive, in combinatie met onze werkplekken of juist los. Je kiest altijd voor een eigen plaats in onze datacenters voor de veilige opslag van jouw data.

Flexibel en veilig

CoDrive kan je persoonlijk gebruiken, maar ook op basis van gedeelde mappen met collega’s. Je kan desgewenst ook mensen buiten je organisatie uitnodigen. Of in je browser documenten bewerken, kan ook! Jij bepaalt zelf wat er wanneer en hoe beschikbaar is. Zo is veiligheid en vertrouwelijkheid gegarandeerd.

Overal toegankelijk

Met CoDrive synchroniseer je documenten eenvoudig op meerdere devices; Windows, Android, iOS of Linux. Waar je ook bent, je hebt altijd de laatste versie van je documenten bij de hand. Ook zonder Internetverbinding.

Makkelijk en praktisch

De CoDrive is standaard gekoppeld aan alle CoDesk werkplekken. Eenvoudige toegang, gebruik en synchronisatie van de bestanden. Zonder extra wachtwoorden of ingewikkeld downloaden en uploaden.

Maar je kan CoDrive natuurlijk ook ‘stand alone’ gebruiken!

  • Overal toegankelijk
  • Online Office functionaliteit
  • Samenwerken binnen het hele bedrijf
  • Rechten en toegang op persoonsniveau
  • Veilig en betrouwbaar door meerdere datacenters
  • Opslag in Nederland
  • AVG proof
  • Uitgebreide beveiligingsoplossingen

Veilig en betrouwbaar

Back-up is goed geregeld. Wij zorgen ook nog eens dat jouw data realtime in meerdere datacenters staat. Stroomuitval of andere verstoringen zullen je niet raken. Je kan zorgeloos doorwerken wat ons betreft.

Onze security houdt jouw data constant in de gaten. Malafide partijen die proberen om toegang te krijgen tot jouw data hebben we ‘aan de poort’ al in de gaten.

AVG-proof

Met CoDrive heb je geen Dropbox, WeTransfer of FTP meer nodig. Zo voldoe je zeker aan de eisen van de Autoriteit Gegevensbescherming ten aanzien van dataopslag in de cloud. Een veilig idee, zeker als je met privacygevoelige dossiers werkt.

Opslag in Nederland

De CoDesk datacenters staan allemaal in Nederland. Data blijft dus te allen tijde in Nederland. Discussies over Safe Harbor, Privacy Shield, het Scherms-II arrest? Voor jou is dat geen issue meer.

Weten wat je met CoDrive allemaal kan doen?