Terug naar CoDesk homepage
Link naar het CoDesk webmail portaal
Link naar het CoDesk CoDrive portaal
Link naar het CoDesktop  WebAccess portaal
Link naar het CoDesk SSPR portaal
Voor alle vragen over modern workplaces, remote werken, veilig thuiswerken en cloud

Goede koffie!

door | 5 oktober 2020

Een adviseur van een klant vroeg om goede koffie. Maar dan in figuurlijke zin voor IT-diensten. Want als er goede koffie geschonken wordt, dan hoor je daar eigenlijk niemand over. Slechte koffie is echter een bron van doorlopende ergernis en veel gemopper.

Bij CoDesk hebben we goed nagedacht over de soort koffie die we willen schenken. We hebben koffie die 80% van de mensen lekker vindt. Helemaal compleet met naar behoefte melk, suiker, zoetjes en lepeltjes. En die 20% die we missen? Tja, dat is een zeer weloverwogen keuze. Je kan niet iedereen helpen.

Per persoon kunnen we de smaak van de koffie aanpassen. Serveren we dan alle smaken? Nee, ook hier geldt: we zorgen dat we meeste gewilde smaken op voorraad hebben. Je hoeft bij CoDesk ook niet gelijk een hele kan koffie op te drinken. Alles kan per kopje, dus steeds precies genoeg.

We hadden voor de koffie een bonenmachine kunnen kopen. Maar die zijn redelijk duur en vragen meer onderhoud. Senseo was niet lekker genoeg en ouderwetse filterkoffie was precies dat: te ouderwets en niet flexibel genoeg. Dan hou je de cupjesautomaten over. Die dus gekozen. Ondertussen zijn die apparaten best betaalbaar en makkelijk dubbel uit te voeren zodat je nooit zonder zit. En met cupjes kan je sneller leveren dan met andere opties.

Welke soort cupjes ga je dan gebruiken? Die waar het ooit mee begonnen is? Wij vonden George Clooney in die reclame een goede vraag stellen: “What else?”. Als je namelijk wat verder kijkt, dan zijn er prima alternatieven. Voor minder geld minimaal dezelfde kwaliteit koffie! En aangezien we voor het MKB koffie zetten is prijs toch ook een dingetje. We kunnen met die cupjes ook heel precies het verbruik berekenen. Da’s dan weer fijn voor onszelf als je een Pay-per-Use-model gebruikt.

Zo hebben we onze koffie dus lekker, compleet, gemakkelijk en flexibel tot gestandaardiseerd maatwerk gemaakt. En dat is exact wat onze IT-diensten ook zijn. Zin om het eens over IT te hebben met lekkere koffie erbij? De koffie staat klaar!

Meer weten over onze koffie (en oplossingen)?

Neem contact met ons op!
Bel 088-1881999 of mail sales@codesk.nl